Polat Şaşmaz
Favori Üye
kesin izlicem bu bölümü kardeşimde abi mutlaka izle memati şov yapıyor diyo@takas muhakkak seyretmen lazim bu bölümü müthiş bölüm olaysiz tek bir sahne yokMüthiş aksiyon var Memati de geri döndü
![]()
Son sahnede kanalin yaptigi rezillige ne diyosun aga ?Kadın yönetmen harika iş çıkardı. Bizim beceriksiz erkek yönetmenlere taş çıkartarcasına. Heyecan ve macera dolu müthiş bir bölüm izledik haftaya görüşmek üzere...
ben izlemem böyle lanet diziyi berbat etmişler birde şu turp kafalı mematimidir nedir resmen katletmiş diziyi, dizidende diziyi izleyenlerdende tiksindim valla, bu diziye yorum açanlarıda lanetliyorum burdan
Ahahaha ulanaha yakaladım @Doğu nun mesajını @sokak sanati ? gerekeni yaparsınız umarım bunca arkadaşın takip ettiği bu kaliteli ve nadide diziye böyle salvolarda bulunması resmen hakaret değilmi? birde izleyen arkadaşlarımıza çemkirmişaslında bence banlanması daha uygun olur ama yinede banlamak ağır olur diyorsanız bu konuya girmesini yasaklayın onada razıyız
![]()
Oha oha oha cabuk sil su mesajini ceza yicen 😱Sanane ulan istedigimi yazarim
Güzel taktikmiş la bunu bana daha önce neden söylemediniz banlatacak çok adam varOha oha oha cabuk sil su mesajini ceza yicen 😱
Vkya gel orda konusuruzGüzel taktikmiş la bunu bana daha önce neden söylemediniz banlatacak çok adam varGerçi ben @Maskeli Fedai'yi bir rica ile banlatmış adamım bunlar tıraş işler
![]()
şimdi kara kara düşün bu işin içinde nasıl çıkarım diyeAhahaha ulannasıl yaptın bunu red hack misin sen mübarek
![]()