ATV Kehribar - Dizi Yorumları

Genel olarak güzel bir bölümdü yine.

  • En çok Orhan&Leyla ve Orhan&Musa sahnelerini seviyorum. Orhan, Musa'nın kumarhanesini basıp Mudanya halkının borç senetlerini kurtararak halkı yanına çekti.
  • Musa sürekli Cemil'e gaz veriyor ama her seferinde dayak yemekten kurtulamıyor. Bütün delikanlılığı da evdeki hanımına yapıyor. Cemil çok pısırık çıktı. Orhan ve mahalleliden yediği dahay çok iyiydi.
  • Orhan ve Leyla'nın zeytin bahçesinde buluşması beni en çok etkileyen sahne oldu. Birbirlerini hala deli gibi seviyorlar ama bir araya da gelemiyorlar. Orhan bir ara öleceğini itiarf edeceğini sandım fakat ''Ben senin için ölüyorum Leyla'' dedi. Bakalım Kemal'in kendisinin oğlu olduğunu ne zaman öğrenecek? Bu arada Kemal'in Orhan'ın oğlu olduğunu babası ve kardeşi de bilmiyor, yani Cemil'den başka bilen yok.

Bölümün beğenmediğim tarafları:

  • Kemal ile Orhan'ın yeğeni kuzen oluyor. Senaristler neyin kafasını yaşıyorlar da buradan aşk çıkarmaya çalışıyorlar?

  • Musa, Sanem'i geçmişiyle tehdit etti ama Burhan amca başta olmak üzere herkes biliyormuş zaten. Yani Musa'nın sözünü dinlemesi çok saçma geldi. Bağ-bahçe için yapacaksaydı da Musa'nın dediğini yapması saçma geldi.
 
Jenerik müziğini hiç begenmedim ya? Şöyle güzel bir türkü söyleselerdi ya ne yakışırdı diziye.
 
Bölüm güzeldi genel olarak. Burhan Yarımcalı'nın ölümü üzdü baya. :( Musa doldurdu Sanem'i, Sanem yılanı da zehirledi kayınpederini. :(

Orhan'ın Musa'nın mekanını basması güzeldi. Adam tek tabanca dağıttı ortalığı helal olsun. :A Cemil Orhan'dan dayak yemekten bıkmayacak anlaşılan. :F

Esnaf da Orhan'ın yanına geçti yalnız 3.bölüm fragmanında Musa'nın adamları tarıyorlar mekanı. ss Fragman baya iyiydi dizi gözle görülür bir yükseliş yaşadı yaşadı, yoksa o fragmana da yükselemezse işi zor..
 
Veli'nin kızı başkasından olabilir mi acaba? Sanem'in eski hayatından yani.

Kemal ile Meltem'in aşklarını yoksa bu kadar gözümüzün içine sokmazlardı diye düşünüyorum. @Bully
 
ilk 2 bölümden daha iyi bir bölüm oluyor artık şu 5 reytingi yakalarız umarım:F