ATV Kehribar - Dizi Yorumları

@takas muhakkak seyretmen lazim bu bölümü müthiş bölüm olaysiz tek bir sahne yok :D Müthiş aksiyon var Memati de geri döndü :D

Kadın yönetmen harika iş çıkardı. Bizim beceriksiz erkek yönetmenlere taş çıkartarcasına. Heyecan ve macera dolu müthiş bir bölüm izledik haftaya görüşmek üzere...

ben izlemem böyle lanet diziyi berbat etmişler birde şu turp kafalı mematimidir nedir resmen katletmiş diziyi, dizidende diziyi izleyenlerdende tiksindim valla, bu diziye yorum açanlarıda lanetliyorum burdan

aha yakaladım @Doğu nun mesajını @sokak sanati ? gerekeni yaparsınız umarım bunca arkadaşın takip ettiği bu kaliteli ve nadide diziye böyle salvolarda bulunması resmen hakaret değilmi? birde izleyen arkadaşlarımıza çemkirmiş :) aslında bence banlanması daha uygun olur ama yinede banlamak ağır olur diyorsanız bu konuya girmesini yasaklayın onada razıyız :)

aha yakaladım @Doğu nun mesajını @sokak sanati ? gerekeni yaparsınız umarım bunca arkadaşın takip ettiği bu kaliteli ve nadide diziye böyle salvolarda bulunması resmen hakaret değilmi? birde izleyen arkadaşlarımıza çemkirmiş :) aslında bence banlanması daha uygun olur ama yinede banlamak ağır olur diyorsanız bu konuya girmesini yasaklayın onada razıyız :)
Ahahaha ulan :kiki::kiki: nasıl yaptın bunu red hack misin sen mübarek :A

Ahahaha ulan :kiki::kiki: nasıl yaptın bunu red hack misin sen mübarek :A
şimdi kara kara düşün bu işin içinde nasıl çıkarım diye :) zamanında demedilermi sana yediğin hurmalar gelir seni tırmalar diye :) başta diziye o hakaretleri sıralamayacaktın yandın valla :))