Keşanlı Ali Destanı Dizisinin Tüm Bölümlerinin Reytingleri

8. bölüm reytingleri eklenmiştir :)

reytingleri kötü kanal d nin hamlesi diziyi bitirdi

Keşanlı Ali Destanı dizisi vasat bir performans ile yayın hayatına devam ediyor ama yinede iyi bir dizi olduğunu söylemek lazım yani hiç değilse Kanal D adına iyi reytingler alıyor özellikle A/B grubunda... :)

süper bir dizi konu süper oyunculuklar süper kanald nin en iyi dizilerinden biri.. her hafta cumartesiyi iple çekiyoruz.. umarım bu dizi 10 yıl daha devam eder...

süper bir dizi konu süper oyunculuklar süper kanald nin en iyi dizilerinden biri.. her hafta cumartesiyi iple çekiyoruz.. umarım bu dizi 10 yıl daha devam eder...

Fazla abartma istersen dizi güzel falanda o kadar süreceğini hiç sanmıyorum... Senaryo başka yerlere sapar hatta hep aynı senaryolardan oluşur... :)

Dizi haziran ayında 30. bölümüyle noktalanacak, bu dizi yayına başlamadan önce açıklanmıştı. Kalitesine gelirsek ben de katılıyorum destere'ye, iyi bir iş, ekranda çok farklı olduğunu belli eden bir iş ama reytingde bir takım taktiksel hatalara kurban gidiyor, yine de durumu kötü değil. Yalnız mart ayında büyük olasılıkla geç saate kaydırılacak, zira başka bir dizi gelecek yerine.

Dizinin yeni bölüm reytingleri eklenmiştir :smile: Dizi geçen haftaya göre az da olsa yükselmiş :)