Sen işini sağlama alırsın bundan şüphemiz yok zaten.siz öyle sanın giresun hogathası asıl böyle köşe bucak kuytu yerleri kontrol ediyor çıkarken iz bırakmamak lazım )
Merakla bekliyorum.Bakalım bu haberi kaldırıp yerine nekoyacak
Sen işini sağlama alırsın bundan şüphemiz yok zaten.siz öyle sanın giresun hogathası asıl böyle köşe bucak kuytu yerleri kontrol ediyor çıkarken iz bırakmamak lazım )
Merakla bekliyorum.Bakalım bu haberi kaldırıp yerine nekoyacak
yada birini hacete ayırıp pis işlerini ona yaptırır diğerini devamlı güzel işlerde kullanır ne şans la anlatırken yine adamı kıskandım )
zorluğu neymişki ? milletin arayıpta bulamadığı bir özellik keşke o zorluğu biz yaşasak
Böyle değişik kişiler olunca böyle değişik şeyler konuşulur.Gece gece neler konuşuyoruz.İnsan vücudunun bazı şeyleri atması lazım ya. Bunda fazla olunca tabi sürekli atması lazım. Anla işte.
O gösterdiği haber ile bu konunun ne alakası var ben onu çözemedim.Böyle değişik kişiler olunca böyle değişik şeyler konuşulur.
Tanıdık estetik cerrah var dilersen gelecek hafta montajını yapabiliriz
Böyle değişik kişiler olunca böyle değişik şeyler konuşulur.
O gösterdiği haber ile bu konunun ne alakası var ben onu çözemedim.
Zaten yazdı orada konuyla alakası yok dedi, aklına gelmiş işte ne bileyim.O gösterdiği haber ile bu konunun ne alakası var ben onu çözemedim.
neyse asayiş berkemal )
deliller itinayla temizlenir durumu düzettik sanırım )
Zaten yazdı orada konuyla alakası yok dedi, aklına gelmiş işte ne bileyim.
hasjdhasjfhjas koyduğu habere bak Dur ben de spoi içi temizleyeyimneyse asayiş berkemal )
deliller itinayla temizlenir durumu düzettik sanırım )
Çatladım ya koyduğu habere adgadadgasdhasjdhasjfhjas koyduğu habere bak Dur ben de spoi içi temizleyeyim
Neden değiştirdin haberi?bu hayvanlar bu şekilde nasıl yaşamayı başarıyor acaba çok ilginç bir özellik ? öyle dimi arkadaşlar ) @MEnes @Doğu @Harunnn60 @xemrexxx @Forumdash
http://www.yilan.gen.tr/cift-basli-yilanlar.html
Değiştim ben de Ahmet hocamdan esinlendimÇatladım ya koyduğu habere adgadadgasd
İzledinmi son 8 dakikayı. Ben bir daha izledim fenaa.Değiştim ben de Ahmet hocamdan esinlendim
İzlemedim de @Polat Şaşmaz fotoları attı özelden Allah beni kahretsin Neyse birazdan başlarım netten izlerim tekrarınıİzledinmi son 8 dakikayı. Ben bir daha izledim fenaa.
Benim başım falan ağrımaya başladı kafayı toparlamam lazım. Yarın 9 da kalkacağım, okula da kim gidecek ya böyle bir geceden sonra. Hadi iyi geceler.İzlemedim de @Polat Şaşmaz fotoları attı özelden Allah beni kahretsin Neyse birazdan başlarım netten izlerim tekrarını
Hadi Allaha emanet ol kardeşim eline sağlık Cidden çok tuhaf bir geceydiBenim başım falan ağrımaya başladı kafayı toparlamam lazım. Yarın 9 da kalkacağım, okula da kim gidecek ya böyle bir geceden sonra. Hadi iyi geceler.
Sen de kardeşim. Bu tuhaflık devam etmesin diyorsan @destere ye sahip çık.Hadi Allaha emanet ol kardeşim eline sağlık Cidden çok tuhaf bir geceydi
Eyvallah O şimdi saçma sapan dizilerinden birine başlamış transa geçmiştir.Sen de kardeşim. Bu tuhaflık devam etmesin diyorsan @destere ye sahip çık.
aslında değişen bişey yok yani olayın temelinde çiftlik var iki haberdede durumlar eşitNeden değiştirdin haberi?
Adam sevgililere herbirini tahsis etmiş kumalar kavga etmesin