Katherina McPhee Resimleri

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,509
Puanı
1,061
Scorpion (Akrep) dizisinin @Çiğdem- ve @destere zınk diye sokan kısmı :bhr:
fvfbgrb.jpg
67144-katharine-mcphee-hot-fpuA.jpeg
Katharine-McPhee-21.jpg
katharine-mcphee-picture-2.jpg
hot-katharine-mcphee.jpg
gbgtbtg.jpg
Katharine McPhee - Cheyenne Ellis Photoshoot 2011-10.jpg
HQ1.jpg

@Harunnn60 @Forumdash @cookies @vadikızı @mrt-06 @Doğu @DarkLeqenD @cevaa @BesaleT

@Bully ciğim @Yiğitt ciğim dizi sizin total d in gülü arka sokaklara benziyor ama 46 dizisiyle birleştirilmiş hali hatta 46 dizisi biraz baskın olabilir ama siz yine de diziye başlayın :bhr:

zaten 56 yabancı dizi izleyen @sürgünüm kesin başlar:A

doğuştan şanslı insanlar varda bizde şans yok :) şimdi konuyla belki alakasız ama yani resimlere bakarken haber aklıma geldi :))
bazen yetmiyor teki diyoruz üçlü beşli sitemleride mevcut olsaydı bizde keşke:) neyse sizi haberle başbaşa bırakayım :) @MEnes @Doğu @Harunnn60 @xemrexxx @Forumdash
http://t24.com.tr/haber/cift-penisl...si-birbirinden-bagimsiz-hareket-ediyor,282396
Puhahahah bu ne lan koptum :F ADAM GİBİ ADAM bakın ne diyor :A
''Kimisi kobralarımdan birinin zehirli olduğunu düşünüyor''

Son düzenleme:
Puhahahah bu ne lan koptum :F ADAM GİBİ ADAM bakın ne diyor :A
''Kimisi penislerimden birinin sahte olduğunu düşünüyor''
birde güzel tarafı birbirinden bağımsız hareket edebiliyorlarmış :) çok kullanışlı bir özellik :))

birde güzel tarafı birbirinden bağımsız hareket edebiliyorlarmış :) çok kullanışlı bir özellik :))
Yaradan ne güzel yaratmış bee :A Aceba aynı anda kullanma özelliği var mı :A Bizde olsa kaçak kat çıkmaktan belediye tutuklar herifi :A

@Doğu al sana bir rahatsız olma sebebi daha. :F:F

hanı devamlı öğüt verirler çalış çabala herşeyi lde edersin sırf boş laf işte :) bazı şeyler doğuştan ancak sahip olunabiliniyor sonradan istediğin kadar çalış çoğaltamıyorsun :)

Yaradan ne güzel yaratmış bee :A Aceba aynı anda kullanma özelliği var mı :A Bizde olsa kaçak kat çıkmaktan belediye tutuklar herifi :A
katları aynı anda kullanırsan belediyeden önce kumalar birbirini ezer :))

hanı devamlı öğüt verirler çalış çabala herşeyi lde edersin sırf boş laf işte :) bazı şeyler doğuştan ancak sahip olunabiliniyor sonradan istediğin kadar çalış çoğaltamıyorsun :)
Aynen öyle. Doğuştan şanslı doğacaktık ki bu halde olmayacaktık. :) Olmayınca olmuyor bazı şeyler. :D

Hissetmiştim bu rahatsızın rahat durmayacağını gece gece voleyi vurdu yine :A Neyse ki çikonun asla girmeyeceği bir konudayız :A
Zaten delilleri ortadan kaldırmakta usta birisi beyefendi. Burada işler değişir yani. :A

katları aynı anda kullanırsan belediyeden önce kumalar birbirini ezer :))
Adam bazı noktalarda bizden daha rahattır aslında :) Mesela aynı anda iki pisuvara hacet görebiliyordur :A Bu sayede olay çabucak bitiyordur artan zamanda diğer işlerini kolayca halledebiliyordur :A

Hissetmiştim bu rahatsızın rahat durmayacağını gece gece voleyi vurdu yine :A Neyse ki çikonun asla girmeyeceği bir konudayız :A

Aynen öyle. Doğuştan şanslı doğacaktık ki bu halde olmayacaktık. :) Olmayınca olmuyor bazı şeyler. :D

Zaten delilleri ortadan kaldırmakta usta birisi beyefendi. Burada işler değişir yani. :A
siz öyle sanın :) giresun hogathası asıl böyle köşe bucak kuytu yerleri kontrol ediyor:) çıkarken iz bırakmamak lazım :))

Bakalım bu haberi kaldırıp yerine ne koyacak :A

doğuştan şanslı insanlar varda bizde şans yok :) şimdi konuyla belki alakasız ama yani resimlere bakarken haber aklıma geldi :))
bazen yetmiyor teki diyoruz üçlü beşli sitemleride mevcut olsaydı bizde keşke:) neyse sizi haberle başbaşa bırakayım :) @MEnes @Doğu @Harunnn60 @xemrexxx @Forumdash
http://t24.com.tr/haber/cift-penisl...si-birbirinden-bagimsiz-hareket-ediyor,282396
Bunu çok eski bir haber, okumuştum. :A
Baya zorluk çekiyormuş bu durumdan. :A

Adam bazı noktalarda bizden daha rahattır aslında :) Mesela aynı anda iki pisuvara hacet görebiliyordur :A Bu sayede olay çabucak bitiyordur artan zamanda diğer işlerini kolayca halledebiliyordur :A

yada birini hacete ayırıp pis işlerini ona yaptırır diğerini devamlı güzel işlerde kullanır :) ne şans la :) anlatırken yine adamı kıskandım :))

Bunu çok eski bir haber, okumuştum. :A
Baya zorluk çekiyormuş bu durumdan. :A
zorluğu neymişki ? :) milletin arayıpta bulamadığı bir özellik keşke o zorluğu biz yaşasak :)