Sen işini sağlama alırsın bundan şüphemiz yok zaten.siz öyle sanıngiresun hogathası asıl böyle köşe bucak kuytu yerleri kontrol ediyor
çıkarken iz bırakmamak lazım
)
Merakla bekliyorum.Bakalım bu haberi kaldırıp yerine nekoyacak![]()
Sen işini sağlama alırsın bundan şüphemiz yok zaten.siz öyle sanıngiresun hogathası asıl böyle köşe bucak kuytu yerleri kontrol ediyor
çıkarken iz bırakmamak lazım
)
Merakla bekliyorum.Bakalım bu haberi kaldırıp yerine nekoyacak![]()
yada birini hacete ayırıp pis işlerini ona yaptırır diğerini devamlı güzel işlerde kullanırne şans la
anlatırken yine adamı kıskandım
)
zorluğu neymişki ?milletin arayıpta bulamadığı bir özellik keşke o zorluğu biz yaşasak
![]()
Böyle değişik kişiler olunca böyle değişik şeyler konuşulur.Gece gece neler konuşuyoruz.İnsan vücudunun bazı şeyleri atması lazım ya. Bunda fazla olunca tabi sürekli atması lazım. Anla işte.![]()
![]()
O gösterdiği haber ile bu konunun ne alakası var ben onu çözemedim.Böyle değişik kişiler olunca böyle değişik şeyler konuşulur.![]()
Tanıdık estetik cerrah var dilersen gelecek hafta montajını yapabiliriz![]()
![]()
Böyle değişik kişiler olunca böyle değişik şeyler konuşulur.![]()
O gösterdiği haber ile bu konunun ne alakası var ben onu çözemedim.![]()
![]()
Zaten yazdı orada konuyla alakası yok dedi, aklına gelmiş işte ne bileyim.O gösterdiği haber ile bu konunun ne alakası var ben onu çözemedim.![]()
![]()
neyse asayiş berkemal)
deliller itinayla temizlenirdurumu düzettik sanırım
)
Zaten yazdı orada konuyla alakası yok dedi, aklına gelmiş işte ne bileyim.![]()
hasjdhasjfhjas koyduğu habere bakneyse asayiş berkemal)
deliller itinayla temizlenirdurumu düzettik sanırım
)
Çatladım ya koyduğu habere adgadadgasdhasjdhasjfhjas koyduğu habere bakDur ben de spoi içi temizleyeyim
![]()
Neden değiştirdin haberi?bu hayvanlar bu şekilde nasıl yaşamayı başarıyor acaba çok ilginç bir özellik ? öyle dimi arkadaşlar) @MEnes @Doğu @Harunnn60 @xemrexxx @Forumdash
http://www.yilan.gen.tr/cift-basli-yilanlar.html
Değiştim ben deÇatladım ya koyduğu habere adgadadgasd![]()
İzledinmi son 8 dakikayı. Ben bir daha izledim fenaa.Değiştim ben deAhmet hocamdan esinlendim
![]()
İzlemedim de @Polat Şaşmaz fotoları attı özeldenİzledinmi son 8 dakikayı. Ben bir daha izledim fenaa.![]()
Benim başım falan ağrımaya başladı kafayı toparlamam lazım.İzlemedim de @Polat Şaşmaz fotoları attı özeldenAllah beni kahretsin
Neyse birazdan başlarım netten izlerim tekrarını
![]()
Hadi Allaha emanet ol kardeşim eline sağlıkBenim başım falan ağrımaya başladı kafayı toparlamam lazım.Yarın 9 da kalkacağım, okula da kim gidecek ya böyle bir geceden sonra.
Hadi iyi geceler.
![]()
Sen de kardeşim.Hadi Allaha emanet ol kardeşim eline sağlıkCidden çok tuhaf bir geceydi
![]()
Eyvallah
aslında değişen bişey yok yani olayın temelinde çiftlik var iki haberdede durumlar eşitNeden değiştirdin haberi?
Adam sevgililere herbirini tahsis etmişkumalar kavga etmesin
![]()