Emre Ozansoy
Moderatör
Aynen o video da, o videonun Kaan'da ne işi var anlamıyorum.Arifin Ömerlerin babasını öldürdüğü video sanırım Doruk un haberi olacak mı sence emre
Aynen o video da, o videonun Kaan'da ne işi var anlamıyorum.Arifin Ömerlerin babasını öldürdüğü video sanırım Doruk un haberi olacak mı sence emre
Aynen o video da, o videonun Kaan'da ne işi var anlamıyorum.Doruk öğrensin, öğrenmeli de.
Aaaa, tamam. Onda vardı, unuttum onu. O bölümleri izledim ama unutmuşum.Kaandan önce Ömerdeydi aslında ödev yaparken Kaana vermişti ona yükle diyor dersi yüklerken videoyu gördü sen o bölümleri izlememişsin sanırım bu video yüzünden kadir öldü
Senin desteklediğin adamdan da anca bu olur.YENİ BÖLÜM FRAGMANI - 2
E adam haklı. Sevdiği kızın kafasını karıştırdılar, kız ile ilişkisini bitirdiler.Senin desteklediğin adamdan da anca bu olur.E
Bune böyle Kırgın Çiçekler ve Selena dizisinin 2022 versiyonu olmuş yangın sahnesiyle beraber.
Nesi haklı be? ADAM olsaydı da sevdiğine sahip çıksaydı. Yemek getirmekle olmuyor adamlık.E adam haklı. Sevdiği kızın kafasını karıştırdılar, kız ile ilişkisini bitirdiler.
Benim de aklıma direk Selena geldi.
E adam haklı. Sevdiği kızın kafasını karıştırdılar, kız ile ilişkisini bitirdiler.
Benim de aklıma direk Selena geldi.
Cidden böylemi düşünüyorsun Emre Tolga hiç rahat durmadı demi
Tolga hatasız demiyorum ama ona salak gibi körü körüne inanan Cemile suçlu burada.Nesi haklı be? ADAM olsaydı da sevdiğine sahip çıksaydı. Yemek getirmekle olmuyor adamlık.
Tolga hatasız demiyorum ama ona salak gibi körü körüne inanan Cemile suçlu burada.
Tolga ölmeli!Tolga hatasız demiyorum ama ona salak gibi körü körüne inanan Cemile suçlu burada.
Tolga değil de Cemile ölmeli. Ama o da çıkıyor.Tolga ölmeli!
Cemile cikmasin Tolga ölsün!Tolga değil de Cemile ölmeli. Ama o da çıkıyor.
Geçen bölüm çöp olmuştu zaten o oyun.
Şimdi tekrar geçti şirket mevzusu bu sefer.Geçen bölüm çöp olmuştu zaten o oyun.
Survivor izliyorum.
Gidişi olsun da dönüşü olmasın.
Sen git vicdansız.Gidişi olsun da dönüşü olmasın.
Gariban Cemile...Ah cemile yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?