Emre Ozansoy
Moderatör
Aynen o video da, o videonun Kaan'da ne işi var anlamıyorum.Arifin Ömerlerin babasını öldürdüğü video sanırım Doruk un haberi olacak mı sence emre![]()
Aynen o video da, o videonun Kaan'da ne işi var anlamıyorum.Arifin Ömerlerin babasını öldürdüğü video sanırım Doruk un haberi olacak mı sence emre![]()
Aynen o video da, o videonun Kaan'da ne işi var anlamıyorum.Doruk öğrensin, öğrenmeli de.
![]()
Aaaa, tamam. Onda vardı, unuttum onu. O bölümleri izledim ama unutmuşum.Kaandan önce Ömerdeydi aslında ödev yaparken Kaana vermişti ona yükle diyor dersi yüklerken videoyu gördü sen o bölümleri izlememişsin sanırım bu video yüzünden kadir öldü
Senin desteklediğin adamdan da anca bu olur.YENİ BÖLÜM FRAGMANI - 2
E adam haklı. Sevdiği kızın kafasını karıştırdılar, kız ile ilişkisini bitirdiler.Senin desteklediğin adamdan da anca bu olur.E
Bune böyle Kırgın Çiçekler ve Selena dizisinin 2022 versiyonu olmuş yangın sahnesiyle beraber.![]()
Nesi haklı be? ADAM olsaydı da sevdiğine sahip çıksaydı. Yemek getirmekle olmuyor adamlık.E adam haklı. Sevdiği kızın kafasını karıştırdılar, kız ile ilişkisini bitirdiler.
Benim de aklıma direk Selena geldi.![]()
E adam haklı. Sevdiği kızın kafasını karıştırdılar, kız ile ilişkisini bitirdiler.
Benim de aklıma direk Selena geldi.![]()
Cidden böylemi düşünüyorsun Emre Tolga hiç rahat durmadı demi![]()
Tolga hatasız demiyorum ama ona salak gibi körü körüne inanan Cemile suçlu burada.Nesi haklı be? ADAM olsaydı da sevdiğine sahip çıksaydı. Yemek getirmekle olmuyor adamlık.![]()
Tolga hatasız demiyorum ama ona salak gibi körü körüne inanan Cemile suçlu burada.![]()
Tolga ölmeli!Tolga hatasız demiyorum ama ona salak gibi körü körüne inanan Cemile suçlu burada.![]()
Tolga değil de Cemile ölmeli. Ama o da çıkıyor.Tolga ölmeli!![]()
Cemile cikmasin Tolga ölsün!Tolga değil de Cemile ölmeli. Ama o da çıkıyor.![]()
Geçen bölüm çöp olmuştu zaten o oyun.
Şimdi tekrar geçti şirket mevzusu bu sefer.Geçen bölüm çöp olmuştu zaten o oyun.
Survivor izliyorum.
Gidişi olsun da dönüşü olmasın.
Sen git vicdansız.Gidişi olsun da dönüşü olmasın.![]()
Gariban Cemile...Ah cemile yaa