Sonunda ölecek ama..Kötüye bir şey olmaz, hep dokuz ayak üstüne düşer.![]()
Sonunda ölecek ama..Kötüye bir şey olmaz, hep dokuz ayak üstüne düşer.![]()
Ölmesin, hapse girsin.Sonunda ölecek ama.. :a
Ayrılsınlar yaşasın! BEKARLIK SULTANLIK...Aha... Aybike de annesinin Ayla'larda çalıştığını öğrendi. AyBer'im de ayrılır şimdi.
------
Ölmesin, hapse girsin.![]()
Ohhh Tolga beter ol.Gider ayak Tolga'mı ağlattı yine salak Cemile. 😱 @EmreCan
------
AsDor olayı da gereğinden fazla uzadı, gidip "Sarı Saçlım"ı söyletiyorlar.![]()
Salak Cemile aramasa, bir şeyler demese belki de Tolga'm partiye gelmez bir şey yapmazdı.Ohhh Tolga beter ol.AsDor bitti AyBer'de biticek dizi saf drama olsun.
![]()
Cemile ne yapsın? Adam tacizci saplantılı...Salak Cemile aramasa, bir şeyler demese belki de Tolga'm partiye gelmez bir şey yapmazdı.
AsDor'um mutlu olur da SüsÖm daha güzel.Dans ediyorlar.
![]()
Hiç bir şey demeden gidebilirdi. Bak geldi Tolga'm sinirli.Cemile ne yapsın? Adam tacizci saplantılı...
Gebersin Tolga'n, ne buluyon böyle manyaklar da?Hiç bir şey demeden gidebilirdi. Bak geldi Tolga'm sinirli.![]()
Manyaklar her zaman ilgimi çekmiştir.Gebersin Tolga'n, ne buluyon böyle manyaklar da?
Sende tedavi olmaya gittttt!Manyaklar her zaman ilgimi çekmiştir.![]()
Aynısı evet bende ilk onu hatırladım.Ay yangın sahnesi bildiğin Selena ile aynı.Ama burada sihirli biri ve sihirli birine takıntılı biri eksik.
![]()
Harika'yı severdim ama bunu yakıştıramadım... 😡@Emre Ozansoy Harika oynuyor Şengül ile.![]()
Onu çok severmiş ona sarma yapacakmışta.Harika'yı severdim ama bunu yakıştıramadım... 😡
Onu çok severmiş ona sarma yapacakmışta.İyi yapmış ne güzel işte.
------
@Emre Ozansoy @Angelica Sınıf sahneleri harika.
------
Oğulcan'ın hastanelik ettiği kişi okula öğrenci olarak geldi...
Anlamaz umarım ayrılsınlar hiç yakışmıyorlar.Doruk'cum ne güzel geldi kurtardı Asiye'yi, umarım Asiye de anlar artık kıymetini...@EmreCan
Hem zevksizsin, hem de gözlerin bozuk... Yok artık... 😱Anlamaz umarım ayrılsınlar hiç yakışmıyorlar.![]()