Emre Ozansoy
Moderatör
Atı alan Üsküdar'ı geçti... İş işten geçtikten sonra kızsa ne olacak.Nesi şaka kendine kızıyor doğru da dedi
Atı alan Üsküdar'ı geçti... İş işten geçtikten sonra kızsa ne olacak.Nesi şaka kendine kızıyor doğru da dedi
Son 20 dakikada.Ben sanırım o sahnelerde uyuya kalmışım.
Uykum gelmişti daha odama gittiydjm.![]()
Oraları izlemedim ben.Son 20 dakikada.Berk, Şengül'ün onların evinde çalıştığını öğrendi, Şengül'üm ısrar etti bir de Aybike'ye söyleme diye.
![]()
İzle o zaman.Oraları izlemedim ben.![]()
Üşeniyorum.İzle o zaman.Cemile ve Tolga'm kavga ediyor.
![]()
İyi kalpli Tolga'm yemek alıp gelmiş eve, Cemile daha bağırıyor çağırıyor. Salak.Üşeniyorum.![]()
Atı alan Üsküdar'ı geçti... İş işten geçtikten sonra kızsa ne olacak.![]()
İyi kalpli Tolga'm yemek alıp gelmiş eve, Cemile daha bağırıyor çağırıyor. Salak.![]()
Tanımadan yardımlarını kabul etmeyecekti o zaman.Kız ne yapsın Tolgayı tanımıyordu işte![]()
Cemile'ye ne yaptıysa artık.İyi kalpli Tolga'm yemek alıp gelmiş eve, Cemile daha bağırıyor çağırıyor. Salak.![]()
Sonra ne olduğunu soyliyim mi annemden duydum.
Biliyorum sonra ne olduğuna da sen cani misin? Nesi iyi olmuş Allah aşkına? 😱Sonra ne olduğunu soyliyim mi annemden duydum.
------
Çok iyi yapmışlar.![]()
Keşke öldürüp ormana atsalardi. Ben kalbimdeki deniz Fikriye gibi olur diye düşündüm.Biliyorum sonra ne olduğuna da sen cani misin? Nesi iyi olmuş Allah aşkına? 😱
Bu caniliği de geçmiş... 😱 Seni kınıyorum Emrecan.Keşke öldürüp ormana atsalardi. Ben kalbimdeki deniz Fikriye gibi olur diye düşündüm.![]()
Keşke öldürüp ormana atsalardi. Ben kalbimdeki deniz Fikriye gibi olur diye düşündüm.Evet ben caniyim.😎
Seninkinin yanında benimkine canilik bile denmez.Bu caniliği de geçmiş... 😱 Seni kınıyorum Emrecan.![]()
Evet öyleyim.Seni caniii