Emre Ozansoy
Moderatör
Gariban olması cahil olacağı anlamına gelmez ama.Garibanın teki o kız bakışlarından onu anlıyorum.![]()
Gariban olması cahil olacağı anlamına gelmez ama.Garibanın teki o kız bakışlarından onu anlıyorum.![]()
Mazlum o kız! Tolga cahil asıl.Gariban olması cahil olacağı anlamına gelmez ama.![]()
Aman Asiye'den bahsetme, drama kraliçesi show yapıyor.Doruk Asiye'ye dediklerinde çok haklıydı. Ama Kaan da Doruk'tan daha yakışıklı şimdi, Asiye doğru olanı yaptı gibi.![]()
Yetenekli bir oyuncu.Aman Asiye'den bahsetme, drama kraliçesi show yapıyor.![]()
Konuşacam o kızın hakkına kimse giremez.Emre gibi gözümüzü yummayalim biz haksızlığa.
Cahillik etmiş, bize yargılamak düşmez.![]()
Haksızlığa göz yummam ben asla ama Cemile burada haksız değil.
------
Ömer'in Süsen'e "en büyük hayal kırıklığım sensin" demesi.. Kalbim parçalandı.![]()
Ortalama diyebilirim.Yetenekli bir oyuncu.![]()
![]()
Doruk Asiye'ye dediklerinde çok haklıydı. Ama Kaan da Doruk'tan daha yakışıklı şimdi, Asiye doğru olanı yaptı gibi.![]()
Annesi kaçıncı kattan aşağı düştüğünde Asiye'nin tepkisi normal miydi?Haklı değil asıl Asiye haklı kız Doruk hiç kötü yanlarında kızın yanında olmadı Kaanla ödev yapıyorlardı Doruğun tavrı yanlıştı![]()
Aman Asiye'den bahsetme, drama kraliçesi show yapıyor.![]()
Annesi kaçıncı kattan aşağı düştüğünde Asiye'nin tepkisi normal miydi?![]()
Amcası suçlanacak tabi, o attı kadıncağızı aşağıya.Asiyede amcası suçlandı ama
Cemile'ye yazık.Göz yummayıp Cemileye haksızlık ediyorsun sen![]()
Drama kraliçesi yaaaa.Asiyem drama kraliçesi değil laf ettirmem ona
------
Asiyede amcası suçlandı ama
Gerçekleri söyleyenlere de inanmadı salak Cemile.Kız evi naz evi.![]()
Resul baya iyi birisi çok sevdim onu.Gerçekleri söyleyenlere de inanmadı salak Cemile.
Resul Daddy, Suzan'ıma geldi.![]()
![]()
Ben sanırım o sahnelerde uyuya kalmışım.Berk'in Şengül'ü görünce sütü düşürmesi ve ikisinin de çığlık atması.@EmreCan