Evet bunu biliyordum Reytinglere bakıcam
Evet bunu biliyordum Reytinglere bakıcam
o kanal listeye giremiyi ki intikam girmişti 3-5 bölüm başka görmedimEvet bunu biliyordum Reytinglere bakıcam
Başka ülkenin kanalıdır buişte star tv yalan mı söylücez
o melunlar bırakmaz@*YıldırıM* ve @-potterhead- Medcezir'i bırakıyorlarmış.
yemin et panpaBaşka ülkenin kanalıdır bu
Yav git akşam akşam hiç çekilmiyorsun be kot kafa başka birini bul.o melunlar bırakmaz
yemin et panpa
sevdaluk izleyip depresyona mı gidin yineYav git akşam akşam hiç çekilmiyorsun be kot kafa başka birini bul.
Karagül bu boru değilo kanal listeye giremiyi ki intikam girmişti 3-5 bölüm başka görmedim
Sevdaluk izlesem depresyona girmem ki bilakis sana haddini bildiririm.sevdaluk izleyip depresyona mı gidin yine
doğru sıla 13 reytinge ka çıkmıştı oradaKaragül bu boru değil
show un nasssıl diziyi katlettiğini hatırlar yine üzülürsünSevdaluk izlesem depresyona girmem ki bilakis sana haddini bildiririm.
Katletmedi ki 20 bölüm yayınlandı Show'un 2 reytingle bu kadar uzun süren tek dizisi.doğru sıla 13 reytinge ka çıkmıştı orada
show un nasssıl diziyi katlettiğini hatırlar yine üzülürsün
yo pis yedili de son sezon öyle devam ettiKatletmedi ki 20 bölüm yayınlandı Show'un 2 reytingle bu kadar uzun süren tek dizisi.
Onun önceki yüksek reytinglerinin hatrı vardı amayo pis yedili de son sezon öyle devam etti
Oğlu Baran ile ilgili konuşuyor Kendal ile. Özlem, Ebru'ya telefonla mesaj atmıştı Baran senin oğlun diye. Ama Ebru görmeden Narin sildi mesajı. Şimdi korku sardı Narin'i ve Kendal'a Özlem'i yeniden eve getirmesini istiyor bu şekilde tehlike yaratacağını biliyor.Efsanenin özeti başladı.
Teyze kızı Kendal'a bir şeyler anlattı heyecanlı heyecanlı ama anlamadım. @denizz19
Anladım az üçkâğıtçı değilmiş. Özet reklama girdi.Oğlu Baran ile ilgili konuşuyor Kendal ile. Özlem, Ebru'ya telefonla mesaj atmıştı Baran senin oğlun diye. Ama Ebru görmeden Narin sildi mesajı. Şimdi korku sardı Narin'i ve Kendal'a Özlem'i yeniden eve getirmesini istiyor bu şekilde tehlike yaratacağını biliyor.
Hayır Özlem değil. Revan'ın bahsettiği Ebru'nun kızı Ada.Anladım az üçkâğıtçı değilmiş. Özet reklama girdi.
Bu arada @RevaN'ın dediği örtü çeken kız Özlem mi?
Mavi gözlü olan Ada'ydı sanırım hatta bunun manken sevgilisi var.Hayır Özlem değil. Revan'ın bahsettiği Ebru'nun kızı Ada.