NOW Karagül - Dizi Yorumları

Bazı yorumlara baktımda herkes bu bölümde yini aynı şeyler sıktı falan demişler acil konu ve oyuncu bulmaları lazım .Konuyu farklı yöne çeksinler tavan yapar :D
Mesela Melek'e birini bulsunlar ilk bölümlerde Melek çok dikkatimi çekiyordu görsel olarakda iyiydi..
Aynen birde Melek'in sesi biraz cırt yani bağırmalarında acaip oluyordu :D

Dizide konu sıkıntısı çekerlerse düşüş kaçınılmaz olur ama konudan çokta ne var ki ,bana verseler neler neler yazardım :D

Dizide konu sıkıntısı çekerlerse düşüş kaçınılmaz olur ama konudan çokta ne var ki ,bana verseler neler neler yazardım :D
Farklı Hayatlar'ı bir de ''Kara Hayatlar'' yaptın mı hallolur :A

Bazı yorumlara baktımda herkes bu bölümde yini aynı şeyler sıktı falan demişler acil konu ve oyuncu bulmaları lazım .Konuyu farklı yöne çeksinler tavan yapar :D
Mesela Melek'e birini bulsunlar ilk bölümlerde Melek çok dikkatimi çekiyordu görsel olarakda iyiydi..

Bu arada siz niye her karakteri bağırttırmak istiyorsunuz. :D

Neyse bu sondu daha bu konuya yorum yapmasam iyi olacak benim dizi seviyem daha altta olduğu için eleştirmeye hakkım yok. :)))

Farklı Hayatlar'ı bir de ''Kara Hayatlar'' yaptın mı hallolur :A
bencede kardeşim süperr olur :A

Neyse bu sondu daha bu konuya yorum yapmasam iyi olacak benim dizi seviyem daha altta olduğu için eleştirmeye hakkım yok. :)))
O nası söz estafrullah :)

Yalnız karakterlerin bağırması demek total adına reyting demek bana kalsa her bölüm farklı bir kişiyi bağırtırdım daha çok getirisi olurdu :A

Seni kırmayalım
Birkaç tokatta patlatsınlar, Uçurumdan atlamak için sıraya girsinler :) Kendal da hadi [HASHTAG]#deyzemgizi[/HASHTAG] sıra sende desin olur mu :D

Fragmanıı yenii gördüm yine ohanesss 😱😱😱 Ebru tamda istediğimiz gibi bağırınıyıor :A @MelankoliK
Tabii ya Ebru'nun sesinin biraz daha çıkması lazım 😀
Aynen Kendal ile biraz atışsınlar normalde atışınca Ebru pek ses çıkarmıyor direniş gösterince daha dikkat çekici olacaktır zaten dizi bu hafta iyi reyting almış :)

Tabii ya Ebru'nun sesinin biraz daha çıkması lazım 😀
Aynen Kendal ile biraz atışsınlar normalde atışınca Ebru pek ses çıkarmıyor direniş gösterince daha dikkat çekici olacaktır zaten dizi bu hafta iyi reyting almış :)
Aynen Ebru'nun cırlamasıyla birlikte o 10 lu reytingler 11 e doğru kayıvericek :D

Karagül'ün bu bölümünü bitirdim muhteşem bir bölüm olmuş haftaya 11 reytinge dayanırız bu fragmanla. :D