NOW Karagül - Dizi Yorumları

Özcan adam boş durmuyor. Cuma günü Karagül 'de öldü 3 gün sonra salı günü Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde dirildi :kiki:
Dediğim gibi Şükrü parayı basıp Özcan'ı dizide tutmalıydı eminim şimdi daha heyecanlı daha dolu bölümler izliyor olurdunuz. :D Aynen komik oldu o. :F

Yani onun için söyleyebileceğim pek bir şey yok. Yani kalsaydı iyi olurdu ama yeni diziye geçtiği için bir şey diyemiyorum. Kalsa olayın seyri daha iyi olabilirdi. :)
Bende bunu diyorum ya ne geldim atarlandın. :)

Dediğim gibi Şükrü parayı basıp Özcan'ı dizide tutmalıydı eminim şimdi daha heyecanlı daha dolu bölümler izliyor olurdunuz. :D Aynen komik oldu o. :F

Bende bunu diyorum ya ne geldim atarlandın. :)
Şu uçurum, masa örtüsü söylemlerinizden gına geliyor artık. En başarılı diziyi karalama kampanyanıza müsama göstermem kusura bakmayın. :)

Eleştirilere kapalı değilim gereksiz eleştirilere kapalıyım. Diziyle ilgili eleştiri yapmıyorsunuz siz yalnız, karalama yapıyorsunuz arada fark var. :)
Yahu şu yorumu yaptım bunun neresi karalama neresi gereksiz eleştiri? Eminim ki izleyici de benle aynı düşünüyordur. :)

"Şu Şükrü Avşar'ın cimriliği beni öldürüyor. :F Parayı basıp Özcan'ı dizide tutacaktı. :X"

Sen soğuk cevap verince bende ortam ısınsın diye esprimi yaptım. 😉

Yahu şu yorumu yaptım bunun neresi karalama neresi gereksiz eleştiri? Eminim ki izleyici de benle aynı düşünüyordur. :)

"Şu Şükrü Avşar'ın cimriliği beni öldürüyor. :F Parayı basıp Özcan'ı dizide tutacaktı. :X"

Sen soğuk cevap verince bende ortam ısınsın diye esprimi yaptım. 😉
Ben dedim ki Özcan olsa ne olacak ve gülücük koydum neresi soğuk cevap bunun. Ya hayır senin izlediğin dizileri düşündüğüm zaman bu yorumları yapacak en son kişi olarak gözüküyorsun gözüme ondan sinirimi bozuyor. :)

Ben dedim ki Özcan olsa ne olacak ve gülücük koydum neresi soğuk cevap bunun. Ya hayır senin izlediğin dizileri düşündüğüm zaman bu yorumları yapacak en son kişi olarak gözüküyorsun gözüme ondan sinirimi bozuyor. :)
Düzenli olarak izlediğim şu anda BİÜ, YÖ, KVP, YD var yeri geldiğinde bende eleştiri yapıyorum izlediğim diziler hakkında merak etme. Sende eleştirebilirsin saygı duyarım yorumuna. 😉

Düzenli olarak izlediğim şu anda BİÜ, YÖ, KVP, YD var yeri geldiğinde bende eleştiri yapıyorum izlediğim diziler hakkında merak etme. Sende eleştirebilirsin saygı duyarım yorumuna. 😉
Ben kendi izlediğim dizileri eleştiriyorum zaten Benim Adım Gültepe sayfasına gidersen görebilirsin zaten. Tüm ağır totalleri izliyorsun maşallah :A

Ben kendi izlediğim dizileri eleştiriyorum zaten Benim Adım Gültepe sayfasına gidersen görebilirsin zaten. Tüm ağır totalleri izliyorsun maşallah :A
Mesela sende sık sık "Of Yalan Dünya da komedi mi", "BİÜ çok saçmaladı haha" vb. KVP hakkında dediklerini yazmıyorum bile, dalga geçiyorsun lütfen önce kendimize bakalım. 😉 TOTAL iyiydir. :Z

Mesela sende sık sık "Of Yalan Dünya da komedi mi", "BİÜ çok saçmaladı haha" vb. KVP hakkında dediklerini yazmıyorum bile, dalga geçiyorsun lütfen önce kendimize bakalım. 😉 TOTAL iyiydir. :Z
totaller birbirine düştü:kiki::Z

Özcan karagulun seyircisinin alıp götürecekdir. İlk bölümlerde baranin kimin çocuğu olduğu belli değil miydi kızlar oda da duymuştu şimdi bu hikâye 2 yıl sonra ısıtılip sofraya konacak hic inandırıcı değil

Reytingler tavan yapar o zaman :A
Bazı yorumlara baktımda herkes bu bölümde yini aynı şeyler sıktı falan demişler acil konu ve oyuncu bulmaları lazım .Konuyu farklı yöne çeksinler tavan yapar :D
Mesela Melek'e birini bulsunlar ilk bölümlerde Melek çok dikkatimi çekiyordu görsel olarakda iyiydi..