NOW Karagül - Dizi Yorumları

Niye canım + heyecan olur.Mesela Ada bir kaç sofra örtüsü çeksin aksiyon olsa kötümü olur. Bencede bu sezon bitirilebilir konu kitlendi resmen dikkat çekici birşey de yapmıyorlar dediğim gibi komutan+ Fırat'ın kızları girebilir ondan sonra Kadriye Ana'cık röportaj vermişti daha benim 2 çocuğum daha var diyordu ama tık yok yeni olaylar şart...
Şükrü Avşar bu reytinglerle devam etsin 10 yıl daha uzatmaya çalışır :)

Yuhhhhhh @denizz19 ciddenmi kadriye ananin 2 çocuğu dahami varmış 😱 😱 😱

Haberim yok bilemiyorum. :)
Anladim yalniz @MelankoliK hakli dizi kitlendi kaldi bari maya falan uniye gitsinler orda sevgili falan edinsin aksiyon gelsin :)

Bölümu az önce izledim Özlem kurguluydu süperdi ozlemim ozlemim :bhr: :bhr:
Ozlem konaga ilk geldiginde neymis oyle tam bir köylü kızı acmamis gül goncasi :bhr:

Anladim yalniz @MelankoliK hakli dizi kitlendi kaldi bari maya falan uniye gitsinler orda sevgili falan edinsin aksiyon gelsin :)

Ozlem konaga ilk geldiginde neymis oyle tam bir köylü kızı acmamis gül goncasi :bhr:
Daha işlenecek çok konu olacak merak etme. :)

Aynen Ebru'nun cırlamasıyla birlikte o 10 lu reytingler 11 e doğru kayıvericek :D
Ebru biraz Kendal'la atışsa o da olur :D

Yuhhhhhh @denizz19 ciddenmi kadriye ananin 2 çocuğu dahami varmış 😱 😱 😱
Öyle deniyordu

Maya anca gidip Serdar ile uğraşsın o konuda biraz abartıyorlar dünyada erkek kalmamış gibi , şöyle saf bir çocuk koysalar maya aşık falan olsa daha iyi olabilir :T:

Son düzenleme: