Maskeli Fedai
Favori Üye
Total 9 ab 7 abc1 ise 9 yarı ab sayılırızHaftalık ne aldığınız değil gün içinde ne aldığınız önemli. Total 9 AB 6 alıyorsanız bu totalliktir.
Total 9 ab 7 abc1 ise 9 yarı ab sayılırızHaftalık ne aldığınız değil gün içinde ne aldığınız önemli. Total 9 AB 6 alıyorsanız bu totalliktir.
Ee Karagül'de Total 10 AB 7 ne olacak.Total 9 ab 7 abc1 ise 9 yarı ab sayılırız
Niye canım + heyecan olur.Mesela Ada bir kaç sofra örtüsü çeksin aksiyon olsa kötümü olur. Bencede bu sezon bitirilebilir konu kitlendi resmen dikkat çekici birşey de yapmıyorlar dediğim gibi komutan+ Fırat'ın kızları girebilir ondan sonra Kadriye Ana'cık röportaj vermişti daha benim 2 çocuğum daha var diyordu ama tık yok yeni olaylar şart...
Şükrü Avşar bu reytinglerle devam etsin 10 yıl daha uzatmaya çalışır
Haberim yok bilemiyorum.
Birinde fark 3 diğerinde fark 2 sanırım olay bitmiştirEe Karagül'de Total 10 AB 7 ne olacak.
O fark ondan kaynaklı değil ama Vadi'nin daha yüksek alamamasıyla alakalı bir durum.Birinde fark 3 diğerinde fark 2 sanırım olay bitmiştir
Anladim yalniz @MelankoliK hakli dizi kitlendi kaldi bari maya falan uniye gitsinler orda sevgili falan edinsin aksiyon gelsinHaberim yok bilemiyorum.
Daha işlenecek çok konu olacak merak etme.Anladim yalniz @MelankoliK hakli dizi kitlendi kaldi bari maya falan uniye gitsinler orda sevgili falan edinsin aksiyon gelsin
Bölümu az önce izledim Özlem kurguluydu süperdi ozlemim ozlemim
Ozlem konaga ilk geldiginde neymis oyle tam bir köylü kızı acmamis gül goncasi
Kanal D nin en çok izlenen dizisi Vadi kanalı tek başına sırtlıyor.Her ne kadar bizim için düşük olsa da kanal için süper reytinglerO fark ondan kaynaklı değil ama Vadi'nin daha yüksek alamamasıyla alakalı bir durum.
Kanal için süper olabilir ama bu onun 9 reytingi aşamadığı gerçeğini değiştirmeyecek ne yazık ki. Taş çatlasın 10 alsın bir zaman sonra.Kanal D nin en çok izlenen dizisi Vadi kanalı tek başına sırtlıyor.Her ne kadar bizim için düşük olsa da kanal için süper reytingler
Alacaz bu hafta merak etmeKanal için süper olabilir ama bu onun 9 reytingi aşamadığı gerçeğini değiştirmeyecek ne yazık ki. Taş çatlasın 10 alsın bir zaman sonra.
Bu bolumlerde bile 10 reyting aliyor konular artarsa ada ve kendal birbirlerine girerlerse falan dizi dahada CoşarDaha işlenecek çok konu olacak merak etme.
Bir zahmet alın yani ama unutma 10 aldığınızda fark 3'e çıkacak total olacaksınız.Alacaz bu hafta merak etme
Ab de 8 alacaz otomotikmen artacazBir zahmet alın yani ama unutma 10 aldığınızda fark 3'e çıkacak total olacaksınız.
Sanmıyorum pek.Ab de 8 alacaz otomotikmen artacaz
Sansan da sanmasan da biz alacazSanmıyorum pek.
Ebru biraz Kendal'la atışsa o da olurAynen Ebru'nun cırlamasıyla birlikte o 10 lu reytingler 11 e doğru kayıvericek
Öyle deniyordu
Maya anca gidip Serdar ile uğraşsın o konuda biraz abartıyorlar dünyada erkek kalmamış gibi , şöyle saf bir çocuk koysalar maya aşık falan olsa daha iyi olabilirAnladim yalniz @MelankoliK hakli dizi kitlendi kaldi bari maya falan uniye gitsinler orda sevgili falan edinsin aksiyon gelsin
Bölümu az önce izledim Özlem kurguluydu süperdi ozlemim ozlemim
Ozlem konaga ilk geldiginde neymis oyle tam bir köylü kızı acmamis gül goncasi
Komik değil ama Karagül'üm bu ayakta kapar tüm kanallar.
işte star tv yalan mı söylücezKomik değil ama Karagül'üm bu ayakta kapar tüm kanallar.