Bu ne ben bunlardan daha iyi Türkçe biliyorum.![]()
güzel yapmışlar@RüzgarGülü nün bayram şekerleri tadında
@Çiğdem- @Nisa @mrt-06 @sokak sanati @denizz19 @Forumdash
"Türkiyenin en çok izlenen dizi" diye bir söz mü var?
Afişleri bile total.
Bu ne ben bunlardan daha iyi Türkçe biliyorum.![]()
yapanlar araplar onlardan daha iyi türkçe bilmen doğalBu ne ben bunlardan daha iyi Türkçe biliyorum.
"Türkiyenin en çok izlenen dizi" diye bir söz mü var?Ya "Türkiyede en çok izlenen dizi" diyecekler ya da "Türkiyenin en çok izlenen dizisi"
Afişleri bile total.
bunu yapan çok yaratıcıymış gerçekten yada çok iyi bir tetris oyuncusumuş desem acaba hahah tetris gibi yapmışlar![]()
Benim bayram şekerimde bir tatlılık var bu dizide full dram var. Anca o onu kaçırır, o ölür, o hastaneye gider, hep üzüntü hep üzüntü![]()
kadriye ana hayat dersi verdi mi57.bölüm harika olmuş 11 reyting helaldir bu bölüme yani. Emine yürekleri parçaladı resmen.Kasım, Özlem'i son sahnede korudu şimdi işler iyice birbirine girecek.
Fragman zaten harika.
@sokak sanati . Masa örtüsünü çekmede ustadır ADA'cığım
Fragmana bak.ss Özlem coşuyor.Narin'e bir püskürürse kadın yanar.
Ada'm sadece masa örtüsü çekse keşke.Ağlatmayın kızcazı.
verir tabi.. senin dizin gibi değil hürremeryem'in başlasada dizisi final haberini de sen açsan ne güzel olurkadriye ana hayat dersi verdi mi![]()
Aysede çıldırmış@sokak sanati . Masa örtüsünü çekmede ustadır ADA'cığım(ADA'nın reytinglere katkısı çok her seferinde acaba çeker mi o masa örtüsünü diye bekliyorum heyecanla
)
ovvvv ne biçim fragman öyle mükemmelll.. 2 bölümdür izleyemiyorum neler oluyor 😱garibim ÖZLEM'i çıldırtmışlar.
Özlem : ''Benden günah gitti narinn benden sonra Tûfann '' [HASHTAG]#deyzemgizi[/HASHTAG] 'na saldıracak bu gidişle.. 😡
Özlem ne çirkef olmuş öylee 😱 @cookies @gözlemci
verir tabi.. senin dizin gibi değil hürremeryem'in başlasada dizisi final haberini de sen açsan ne güzel olur![]()
@sokak sanati . Masa örtüsünü çekmede ustadır ADA'cığım(ADA'nın reytinglere katkısı çok her seferinde acaba çeker mi o masa örtüsünü diye bekliyorum heyecanla
)
ovvvv ne biçim fragman öyle mükemmelll.. 2 bölümdür izleyemiyorum neler oluyor 😱garibim ÖZLEM'i çıldırtmışlar.
Özlem : ''Benden günah gitti narinn benden sonra Tûfann '' [HASHTAG]#deyzemgizi[/HASHTAG] 'na saldıracak bu gidişle.. 😡
verir tabi.. senin dizin gibi değil hürremeryem'in başlasada dizisi final haberini de sen açsan ne güzel olur![]()
çok beklersin@sokak sanati . Masa örtüsünü çekmede ustadır ADA'cığım(ADA'nın reytinglere katkısı çok her seferinde acaba çeker mi o masa örtüsünü diye bekliyorum heyecanla
)
ovv sıska Ayşe yi de çıldırttılarAysede çıldırmışbi o kalmıştı zaten
Şöyle cuma ya koysunlarda alsın boyunun ölçüsünüçok beklersin![]()
ab de garanti 1.olurovv sıska Ayşe yi de çıldırttılarsen boş ver Ayşe yi Özlem hep diyordu ya : '' Yıkıl artık Şanverdi konağı '' diye yıkacak konağı olan # deyzemgizi ' na olacak
Şöyle cuma ya koysunlarda alsın boyunun ölçüsünü![]()
ovv sıska Ayşe yi de çıldırttılarsen boş ver Ayşe yi Özlem hep diyordu ya : '' Yıkıl artık Şanverdi konağı '' diye yıkacak konağı olan # deyzemgizi ' na olacak
Şöyle cuma ya koysunlarda alsın boyunun ölçüsünü![]()
Konu sıkmıştı ve zamanım yoktu bende 2 bölüm izlemedim ama şimdiki fragmanlar bomba Emine yi de çıldırtmışlar kadın hemen reytingleri 11+ yaptı demekki heyecan olunca dizinin reytingleri hemen artıyor @denizz19Ada reis yaa. Dizinin tadı tuza lezzeti.Ama izlemiyorum orası ayrı.
Özlem'de reis. Kadını çıldırttılar iyice galiba.![]()
Özlem Ada Maya muhteşem 3 'lüAda reis yaa. Dizinin tadı tuza lezzeti.Ama izlemiyorum orası ayrı.
Özlem'de reis. Kadını çıldırttılar iyice galiba.![]()
Ab grubunda (belki) olsun [HASHTAG]#medcozur[/HASHTAG] ile yesinler birbirini Ab' deab de garanti 1.olur![]()
Komutana gidecek de bıcır BarâN bırakmıyor ki kadıncağız mutlu olsunBosver narini lo o gitsin komutana![]()
Bende da halan 26.bölümdeyim@sokak sanati . Masa örtüsünü çekmede ustadır ADA'cığım(ADA'nın reytinglere katkısı çok her seferinde acaba çeker mi o masa örtüsünü diye bekliyorum heyecanla
)