NOW Karagül - Dizi Yorumları

Aynen birde Melek'in sesi biraz cırt yani bağırmalarında acaip oluyordu

Dizide konu sıkıntısı çekerlerse düşüş kaçınılmaz olur ama konudan çokta ne var ki ,bana verseler neler neler yazardım

Dizide konu sıkıntısı çekerlerse düşüş kaçınılmaz olur ama konudan çokta ne var ki ,bana verseler neler neler yazardım
Farklı Hayatlar'ı bir de ''Kara Hayatlar'' yaptın mı hallolur

Bu arada siz niye her karakteri bağırttırmak istiyorsunuz.

Neyse bu sondu daha bu konuya yorum yapmasam iyi olacak benim dizi seviyem daha altta olduğu için eleştirmeye hakkım yok.
))

Farklı Hayatlar'ı bir de ''Kara Hayatlar'' yaptın mı hallolur
bencede kardeşim süperr olur

Neyse bu sondu daha bu konuya yorum yapmasam iyi olacak benim dizi seviyem daha altta olduğu için eleştirmeye hakkım yok.
))
O nası söz estafrullah

Yalnız karakterlerin bağırması demek total adına reyting demek bana kalsa her bölüm farklı bir kişiyi bağırtırdım daha çok getirisi olurdu

))
Seni kırmayalım
Birkaç tokatta patlatsınlar, Uçurumdan atlamak için sıraya girsinler
Kendal da hadi [HASHTAG]#deyzemgizi[/HASHTAG] sıra sende desin olur mu

Fragmanıı yenii gördüm yine ohanesss 😱😱😱 Ebru tamda istediğimiz gibi bağırınıyıor
@MelankoliK
Tabii ya Ebru'nun sesinin biraz daha çıkması lazım 😀
Aynen Kendal ile biraz atışsınlar normalde atışınca Ebru pek ses çıkarmıyor direniş gösterince daha dikkat çekici olacaktır zaten dizi bu hafta iyi reyting almış

Aynen Ebru'nun cırlamasıyla birlikte o 10 lu reytingler 11 e doğru kayıvericek

Karagül'ün bu bölümünü bitirdim muhteşem bir bölüm olmuş haftaya 11 reytinge dayanırız bu fragmanla.