NOW Karagül - Dizi Yorumları

ben total diziye ab demem o başkalarının huyu :X

ayrıca reyting sisteminin kararı kabul edilir seninki değil :X
bnm izlediğim totaller çoktan bitmiş şimdi izlediğim 3 dizi de ab 2 siağır ab:A
Benim izlediğim 2 dizinin 2si de ağır A/B onu napacaz. :D

Ayrıca reyting sistemi bazen yanıltabiliyor dediğim gibi Muhteşem Yazyıl ağır A/B`likten Totalliye terfi etmişti, Karadayı da şu an A/B dizisi. :D Ama vaktim olsa yine izlerdim.

Sesi ciğerlerinden kaynaklı izlemediğin için atıp tutmak kolay tabi. Suda ciğerleri hasar görmüş ve bu da ses tellerinde konuşma sıkıntısı yaratıyor hepsi bu. :)

@mrt-06 @Bully @RevaN @KayıpSehir @ozgur2113 @Yiğitt @eros @HachiKo
özlem ölürse dizinin azıcık kalan ab si de gider:A

Benim izlediğim 2 dizinin 2si de ağır A/B onu napacaz. :D

Ayrıca reyting sistemi bazen yanıltabiliyor dediğim gibi Muhteşem Yazyıl ağır A/B`likten Totalliye terfi etmişti, Karadayı da şu an A/B dizisi. :D Ama vaktim olsa yine izlerdim.
my hiçir zaman ortalamada total olmadı :A neyse karagül konusunda my tartişmicem :X

Yine olaylı bir fragman olmuş tebrikler :)

Çocuk niye intihar ediyor :D
Çünkü babasını ilk gördüğü zaman ona kızgındı ve hiçbir şekilde yanına yaklaşmadı, konuşmadı. Babası hastaneye kaldırılınca koşarak gitti ama yetişemeden, babasıyla konuşamadan öldü Murat. Bunun pişmanlığını yaşıyor. :)

özlem ölürse dizinin azıcık kalan ab si de gider:A

my hiçir zaman ortalamada total olmadı :A neyse karagül konusunda my tartişmicem :X
Özlem ölmez bu işin izleyiciyi çekici tarafı zaten :)

Neyse kendimi tam anlatamadım. :) İyi seyirler size. 🙂

Şu kızın niye sürekli boğazını sıkıyorlar ya. :D
Özlem çok fena bir kız öyle böyle değil normaldir. :A

Baranı tutup çıkaracak ya da suya düşecek, 1 sezon herkes öldü bilecek gelecek sezon gelecek. :D

Ebruyu vuruldu sanacaklar ya rüya olacak çünkü arkada duman var sanki su kaynıyor ya da evden 1 reçel getirdi üzerine sürdü ki kan sansınlar.

Neyse hiçbirine bir şey olmayacak yani relax. :D

Çünkü babasını ilk gördüğü zaman ona kızgındı ve hiçbir şekilde yanına yaklaşmadı, konuşmadı. Babası hastaneye kaldırılınca koşarak gitti ama yetişemeden, babasıyla konuşamadan öldü Murat. Bunun pişmanlığını yaşıyor. :)
Çok zor bir durummuş cidden. İçindekileri söyleyecen arkadaş her zaman. Sonra böyle pişman olursun ama iş işten geçmiş olur. :)

Baranı tutup çıkaracak ya da suya düşecek, 1 sezon herkes öldü bilecek gelecek sezon gelecek. :D

Ebruyu vuruldu sanacaklar ya rüya olacak çünkü arkada duman var sanki su kaynıyor ya da evden 1 reçel getirdi üzerine sürdü ki kan sansınlar.

Neyse hiçbirine bir şey olmayacak yani relax. :D
Komik değilsin hala dalgaya alıyorsun. Biraz objektif olalım. :)

Özlem ölmez bu işin izleyiciyi çekici tarafı zaten :)

Özlem çok fena bir kız öyle böyle değil normaldir. :A
Bir o kadar da güzel ama. :love1: