NOW Karagül - Dizi Yorumları

Bende öyle düşünmüştüm. Yarın zirvedeyiz bu konu hakkında ne düşünüyorsun? :A

Yahu o ölür mü hiç o ölürse ben diziyi bırakırım. :A
Cenazelerde reytingler artar ama umarım Karagül artmaz. :A 10 alamayın inşallah. :A

Gelecek haftayı iple çekiyorum. Acaba inekler sütten kesilecek mi? Tavuk nerede yumurtladı, yumurtaları kim bulacak, tezekler yer mi değiştiriyor, koyunlardan birisi nereye kayboldu? Tüm bu soruların cevabı gelecek hafta Karagülde!
İstediğin kadar dalga geç diziyle Revan. Başarı kıskanılır her daim bu böyle olmuştur. :) Dizide böyle şeylerin olmadığını en az sende benim kadar biliyorsun. Diziyi ilk başladığı günden beri karalıyorsun ama sıkıntı yok. Dizi on numara ilerliyor. Ben söylemekten yoruldum artık senin amiyane tabirinle tezek dizisi değil. Her bir parçası ayrı ayrı kurgulanmış, ince ince elenerek önümüze sunulmuş bir dizi Karagül. :) Saygılar 😉

Dizinin son sahnesi heyecanlıydı ama herkes biliyor ki Baran haftaya ki bölümde ölmeyeceğini...
Fragman'da ilgi çeken Narin'in ölmesiydi...

İstediğin kadar dalga geç diziyle Revan. Başarı kıskanılır her daim bu böyle olmuştur. :) Dizide böyle şeylerin olmadığını en az sende benim kadar biliyorsun. Diziyi ilk başladığı günden beri karalıyorsun ama sıkıntı yok. Dizi on numara ilerliyor. Ben söylemekten yoruldum artık senin amiyane tabirinle tezek dizisi değil. Her bir parçası ayrı ayrı kurgulanmış, ince ince elenerek önümüze sunulmuş bir dizi Karagül. :) Saygılar 😉
Biraz izledim, her bölüm masa örtüsünü çeken kız yine ağlayıp bağırıyordu, kızın gözyaşları kurudu ama masa örtüsü yoktu çekemedi bu bölüm. :F

+1. Görüyoruz onların dizileri de ilk 20'ye giremiyorlar, Karagül'e laf atıyorlar. :)

Cenazelerde reytingler artar ama umarım Karagül artmaz. :A 10 alamayın inşallah. :A
Karagül zaten yüksek alan bir dizi cenaze sadece tuzu biberi olur bu işin. :)

Ben anlamıyorum ki bu fragmanlara göre tüm karakterlerin ölmesi lazımdı hepsi mi rüya çıkar arkadaş bari biri ölsün ya. :)
Ne alakası var fragmanlarda gösterilen hiçbir şey rüya değil hepsi gerçek. :)

Biraz izledim, her bölüm masa örtüsünü çeken kız yine ağlayıp bağırıyordu, kızın gözyaşları kurudu ama masa örtüsü yoktu çekemedi bu bölüm. :F
Abartıyorsun yine. Ada zaten hırçın, asi bir kız. Her bölüm masa örtüsü çekiyor dediğin toplasan 54 bölümde 2 kere anca olmuştur. İyice abartmaya başladın sende. Babası ölmüş ne yapsın gülsün mü kız :D

Yeni bölüm fragmanını merakla bekliyorum beni etiketlemeyi unutma. :)
Etiketlerim merak etme. :D

Abartıyorsun yine. Ada zaten hırçın, asi bir kız. Her bölüm masa örtüsü çekiyor dediğin toplasan 54 bölümde 2 kere anca olmuştur. İyice abartmaya başladın sende. Babası ölmüş ne yapsın gülsün mü kız :D

Etiketlerim merak etme. :D
Babası hortladı yine bağırıyordu. :D Babası da zombi şeklinde hortladı sesi falan da gitmiş. :F

Karagül zaten yüksek alan bir dizi cenaze sadece tuzu biberi olur bu işin. :)

Ne alakası var fragmanlarda gösterilen hiçbir şey rüya değil hepsi gerçek. :)
Ee niye daha hiçbirine bir şey olmadı peki?

Seninki de soru, Özcan nasıl hortladıysa onlar da hortladılar. İyice zombi dizisine bağladılar. :A
O da var şimdi. :A Üstteki masa örtüsü mesajına feci güldüm bu arada. :F

revan yani sen de total karadayıyı izliyon geliyon burada neler diyon :F
Ben Karadayının sadece ilk sezonunu izledim ama mecburen bıraktım yani yoksa yine izlerdim. İlk sezon da A/B`de daha yüksekti.

Ayrıca reyting sistemine göre karar vermeyeceğim hangisinin Total hangisinin A/B olduğuna. Sistem bazen yanlış gösterebiliyor. Muhteşem Yüzyıl da Total olmuştu hatırlatırım. :D Ayrıca sen de Lale Devri, Yer Gök Aşk izledin bu diziler en ağır Totaller sırasında önde bayrak taşıyor. :D

Sesi ciğerlerinden kaynaklı izlemediğin için atıp tutmak kolay tabi. Suda ciğerleri hasar görmüş ve bu da ses tellerinde konuşma sıkıntısı yaratıyor hepsi bu. :)

@mrt-06 @Bully @RevaN @KayıpSehir @ozgur2113 @Yiğitt @eros @HachiKo
Ben ilk kez beyninde kan pıhtılaştığı için öleceğini önceden haber veren doktor gördüm. :D Ameliyat edemiyorsa o direkt ölmeliydi ypksa 1 ay ömrünüz kalmış falan hikaye. :D

Ben Karadayının sadece ilk sezonunu izledim ama mecburen bıraktım yani yoksa yine izlerdim. İlk sezon da A/B`de daha yüksekti.

Ayrıca reyting sistemine göre karar vermeyeceğim hangisinin Total hangisinin A/B olduğuna. Sistem bazen yanlış gösterebiliyor. Muhteşem Yüzyıl da Total olmuştu hatırlatırım. :D Ayrıca sen de Lale Devri, Yer Gök Aşk izledin bu diziler en ağır Totaller sırasında önde bayrak taşıyor. :D
ben total diziye ab demem o başkalarının huyu :X

ayrıca reyting sisteminin kararı kabul edilir seninki değil :X
bnm izlediğim totaller çoktan bitmiş şimdi izlediğim 3 dizi de ab 2 siağır ab:A