11Harika ilerliyor dizi. en başarılısı Ada diyorum. Çok iyiydi zaten şimdi çok güzel canlandırmış. Murat öldü.
Yarın oranlarda ne yaparız sence? @denizz19
Senarist Kendal'ı masum, Murat'ı da suçlu göstermiş falan diyorlar anlatsana şunu bir detaylıca.11
Yarın zirvede olmamız muhtemel. Bu bölüm dilerim maçtan etkilenmez çünkü 15 reytingi hakediyor.
Öyle bir şey yok. Kendal sadece kendi suçlu olduğu kadar Murat'ın da tüm bu yaşananlarda suçlu olduğunu söyledi. Haksızda değil. Çünkü asıl suçu Ebru'nun çocuğunu ondan alarak Narin'e getirmesiyle yaptı. Sanırım anladın var mı başka soru?Senarist Kendal'ı masum, Murat'ı da suçlu göstermiş falan diyorlar anlatsana şunu bir detaylıca.
Yoo aslında 23:15 son reklamı verdi 23:30'da geri döndü ve orada bitişi yaptı fragmanla birlikte.Erken bitmiş bugün sanırsam. @denizz19
Karagül'e göre erken bitmiş geçen sezon 00.30'a kadar uzuyordu.Yoo aslında 23:15 son reklamı verdi 23:30'da geri döndü ve orada bitişi yaptı fragmanla birlikte.
Hımm anladım. Bugünlük bu kadar yeter teşekkürler.Öyle bir şey yok. Kendal sadece kendi suçlu olduğu kadar Murat'ın da tüm bu yaşananlarda suçlu olduğunu söyledi. Haksızda değil. Çünkü asıl suçu Ebru'nun çocuğunu ondan alarak Narin'e getirmesiyle yaptı. Sanırım anladın var mı başka soru?
Önceden 21:45'te yayına giriyordu. Şimdi 21:00'da jenerik 21:15'te dizi başlıyor.Karagül'e göre erken bitmiş geçen sezon 00.30'a kadar uzuyordu.
Dizimi karalama kampanyalarına karnım tok.Hımm anladım. Bugünlük bu kadar yeter teşekkürler.
Anladım peki Baran kendini uçurumdan atacaktı o ne olduÖnceden 21:45'te yayına giriyordu. Şimdi 21:00'da jenerik 21:15'te dizi başlıyor.
Yok be o şeytana pabucunu ters giydirir Özlem buÖzlem'mim ölmez dimi? fragmanı izledin mi @denizz19
Fragmanı paylaşacağım birazdan görürsün ne olduğunuAnladım peki Baran kendini uçurumdan atacaktı o ne oldu
Sadece merak etmiştim yoksa ne işim olur karalamayla benimDizimi karalama kampanyalarına karnım tok.
Ama vuruldu ya hem de mezarlıkta. Yok ya ölmez.Yok be o şeytana pabucunu ters giydirir Özlem bu
Fragmanı paylaşacağım birazdan görürsün ne olduğunu
Bende öyle düşünmüştüm. Yarın zirvedeyiz bu konu hakkında ne düşünüyorsun?Sadece merak etmiştim yoksa ne işim olur karalamayla benim
Yahu o ölür mü hiç o ölürse ben diziyi bırakırım.Ama vuruldu ya hem de mezarlıkta. Yok ya ölmez.
Ben de ciddi anlamda bırakırım.Bende öyle düşünmüştüm. Yarın zirvedeyiz bu konu hakkında ne düşünüyorsun?
Yahu o ölür mü hiç o ölürse ben diziyi bırakırım.
Valla Özlem'in seveni çok fazla böyle bir hata yapamazlar.Ben de ciddi anlamda bırakırım.