NOW Karagül - Dizi Yorumları

Harika ilerliyor dizi. :( en başarılısı Ada diyorum. Çok iyiydi zaten şimdi çok güzel canlandırmış. :( Murat öldü. :(
Yarın oranlarda ne yaparız sence? @denizz19 :)

Harika ilerliyor dizi. :( en başarılısı Ada diyorum. Çok iyiydi zaten şimdi çok güzel canlandırmış. :( Murat öldü. :(
Yarın oranlarda ne yaparız sence? @denizz19 :)
11 :A

Yarın zirvede olmamız muhtemel. Bu bölüm dilerim maçtan etkilenmez çünkü 15 reytingi hakediyor.

Son düzenleme:
Senarist Kendal'ı masum, Murat'ı da suçlu göstermiş falan diyorlar anlatsana şunu bir detaylıca. :A
Öyle bir şey yok. Kendal sadece kendi suçlu olduğu kadar Murat'ın da tüm bu yaşananlarda suçlu olduğunu söyledi. Haksızda değil. Çünkü asıl suçu Ebru'nun çocuğunu ondan alarak Narin'e getirmesiyle yaptı. :) Sanırım anladın var mı başka soru? :A

Öyle bir şey yok. Kendal sadece kendi suçlu olduğu kadar Murat'ın da tüm bu yaşananlarda suçlu olduğunu söyledi. Haksızda değil. Çünkü asıl suçu Ebru'nun çocuğunu ondan alarak Narin'e getirmesiyle yaptı. :) Sanırım anladın var mı başka soru? :A
Hımm anladım. :) Bugünlük bu kadar yeter teşekkürler. :A

Gelecek haftayı iple çekiyorum. Acaba inekler sütten kesilecek mi? Tavuk nerede yumurtladı, yumurtaları kim bulacak, tezekler yer mi değiştiriyor, koyunlardan birisi nereye kayboldu? Tüm bu soruların cevabı gelecek hafta Karagülde! @Billy Kane :A