Yav he hesen totalsin anlamazsın
totoş 10.38 aboş 10.17![]()
Ne gibi şüpheler?Güzel bulmasaydın sana karşı şüphelerim oluşurdu zaten.![]()
Tamam Revan en iyi dizi Yalan Dünya.Game of Thrones diyorsun yani.@yatutarsa
Toplama bakalım, toplamda A/B ya. Sonuçta dizi bütündür bölecek değiliz ya. Ve ben 2. sezonunu hiç izlemedim.sen totalsin anlamazsın
totoş 10.38 aboş 10.17![]()
Boşver.Yav he he
Ne gibi şüpheler?
Tamam Revan en iyi dizi Yalan Dünya.![]()
Soruma yanıt alamadım?Boşver.
O değilde benim Karagül gibi hayatım olsaydı intihar ederdim herhalde.![]()
toplama mı bakalımToplama bakalım, toplamda A/B ya. Sonuçta dizi bütündür bölecek değiliz ya. Ve ben 2. sezonunu hiç izlemedim.
Fıratın Yazgısınden beter.Boşver.
O değilde benim Karagül gibi hayatım olsaydı intihar ederdim herhalde.![]()
Şaka yapmıştım, kızma hemen.Soruma yanıt alamadım?![]()
Kızmadım ki sadece cevap istedim.Şaka yapmıştım, kızma hemen.![]()
Tamam o zaman senin izlediğin dizileri toplayalım bakalım Total mi oluyorsun A/B mi? O Lale Devri ve Yer Gök Aşk`ı toplasan ağır total çıkarsın. En ağır total dizileri onlar.toplama mı bakalımvışşhh tamam
beyazsoyu geçtin
![]()
galip ve yd o ağır totalliği yok ederTamam o zaman senin izlediğin dizileri toplayalım bakalım Total mi oluyorsun A/B mi? O Lale Devri ve Yer Gök Aşk`ı toplasan ağır total çıkarsın. En ağır total dizileri onlar.Karadayı total olsa bile onlar kadar ağır olmadı.
![]()
Beyazsoy`la ne alakası var? Sen sadece ben kaliteli dizileri izliyorum diyorsun aynı dizileri biz de izliyoruz da övünmüyoruz. Ben dizi izlemenin nesiyle övüneyim o dizi ben onu izlediğim için övünsün.galip ve yd o ağır totalliği yok eder))) tartışmıcam bu konuyu bb bb beyazsoy 2
AAA
Yav heheben total diziye ab demem o başkalarının huyu
ayrıca reyting sisteminin kararı kabul edilir seninki değil
bnm izlediğim totaller çoktan bitmiş şimdi izlediğim 3 dizi de ab 2 siağır ab
Her an herşey olabilir diyorlar, her karakter ölebilir.ne alaka game of thrones ve karagül![]()
Henüz izleyemedim merak ettim şimdiÖff içimi titretti sahne.![]()
Evet çok içli bir bölüm oldu.Henüz izleyemedim merak ettim şimdiKesin feryad-ı figan bir bölüm olmuştur
Süppppermiş resimler ..![]()
Baya güzelmiş bu foto.
Bir de şu Ebru'nun mezar başındaki sahne etkileyiciydi.
Baba ve kocasız kalan insanları çok iyi özetlemiş gibi.
![]()
![]()
![]()
Karagül'ün facebook sayfası iyi çalışıyor.![]()
Reytinglere de bakmadım merak ettim şimdi bir bakayım umarım 13'ün altına düşmemiştirEvet çok içli bir bölüm oldu.![]()