- Reaksiyon puanı
- 37,152
- Puanı
- 1,061
Sen severdin Karadayıyı aslında izlesen.
İzledim.Etkileyici bir sahne olmuş diziyi izleyenler adına.Sen de izle bir daha da üzül az.
O anda çalan müzik güzelmiş ama.
Sen severdin Karadayıyı aslında izlesen.
İzledim.Etkileyici bir sahne olmuş diziyi izleyenler adına.Sen de izle bir daha da üzül az.
O anda çalan müzik güzelmiş ama.
Evet büyük ihtimal severdim aslında.Sen severdin Karadayıyı aslında izlesen.
Evet büyük ihtimal severdim aslında.
Ama olmadı maalesef kaçtı artık o tren.
3. Sezon yeni bir dizi gibi.
iyimişküöük nazif burada Allah ım sen bizi @Çiğdem- in kem gözünden koru diyor
siz de bakın da üzülün biraz@destere @sürgünüm @ABAY_06 @ForumdashEkli dosyayı görüntüle 39818
ama duası kabul olmamış ki öldüiyimiş
Reytingi araştiramıcam bu saaatte SFU izlicem dün gece senle uğraşacam diye geçiştirdim diziyiama duası kabul olmamış ki öldübu arada urdu 1 i görünce senin karadayı oralarda sezon finali tmiş 21 ya da 22 eylülde bir araştır 1 reytingi geçmiş mi
imkansız aşk olunca ergen kitle çok oliyiReytingi araştiramıcam bu saaatte SFU izlicem dün gece senle uğraşacam diye geçiştirdim diziyiNeyse 21 'de sezon finali yapmiş millet faceyi basmiş
Ara vermemişti hafta da bire düşürmüşlerdi [HASHTAG]#yalanatma[/HASHTAG] @xemrexxximkansız aşk olunca ergen kitle çok oliyizaten dizi ara vermişti zorla başlattılar
Ara vermemişti hafta da bire düşürmüşlerdi [HASHTAG]#yalanatma[/HASHTAG] @xemrexxx
izlenmediyse demek kiAra vermemişti hafta da bire düşürmüşlerdi [HASHTAG]#yalanatma[/HASHTAG] @xemrexxx
Napım hacı yaa olur olmaz şeyleri orda burda söylüyoru sonra müritleri gerçek sanıyor, sonra bide müritleriyle uğraş dur'Yalanatma' tagı nedir ya, Allah iyiliğini versin.
tekrar bölümüdür onlarNapım hacı yaa olur olmaz şeyleri orda burda söylüyoru sonra müritleri gerçek sanıyor, sonra bide müritleriyle uğraş dur
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] haftalık yayın akişina alınmıştı bi ara Karagül filanda yayınlanacaktı o zamanlar, sonra facebook'ta KRDYfanları yoğun istek üzerine hafta içi hergün yayınlanmasını istemişlerdi. Zaten @xemrexxx de konu olarak açmişti. Şimdi yayından kaldırıldı diyip akıl bulandırıyor
açtiği konu burda;
https://fav10.net/forum/threads/fanların-fendi-kanalı-yendi.225565/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?