Karadayı Genel Sohbet

bir cok dizi izliyorum ama bolumun sonuna kadar izleyemiyorum yaridan kesiyorum ve ya zap yapiyorum bir tek Karadayini bastan sonuna kadar izliyorum.Hataralariyla,seveblariyla,bazen durgnluklariyla begendigim tek dizi

ama duası kabul olmamış ki öldü
bu arada urdu 1 i görünce senin karadayı oralarda sezon finali tmiş 21 ya da 22 eylülde bir araştır 1 reytingi geçmiş mi
Reytingi araştiramıcam bu saaatte SFU izlicem dün gece senle uğraşacam diye geçiştirdim diziyi
Neyse 21 'de sezon finali yapmiş millet faceyi basmiş

'Yalanatma' tagı nedir ya, Allah iyiliğini versin.
Napım hacı yaa olur olmaz şeyleri orda burda söylüyoru sonra müritleri gerçek sanıyor, sonra bide müritleriyle uğraş dur

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] haftalık yayın akişina alınmıştı bi ara Karagül filanda yayınlanacaktı o zamanlar, sonra facebook'ta KRDYfanları yoğun istek üzerine hafta içi hergün yayınlanmasını istemişlerdi. Zaten @xemrexxx de konu olarak açmişti. Şimdi yayından kaldırıldı diyip akıl bulandırıyor

açtiği konu burda;
https://fav10.net/forum/threads/fanların-fendi-kanalı-yendi.225565/

tekrar bölümüdür onlar

Yakamoz-Asi,Cigdem,Forumdash,Surgunum,Abay_06,Ozgur ,raufcan ve ismini hatirlamadigim diger Karadayicilarinda bayramini kutluyorum! Nice guzel bayramlara