Çok güzel bir cevap"Ayyy bilemiyorum şekerim" diyip lakayıt bi cevap vermek istiyorum![]()
Çok güzel bir cevap"Ayyy bilemiyorum şekerim" diyip lakayıt bi cevap vermek istiyorum![]()
aynen panpaAynen Pazartesi kalsaydı reytinglerini çalardı Karadayının.![]()
Aynı faaliyeti cmts günü de yapabilir. Kaldı ki cmts günü O ses gibi güçlü rakip yok. Tatilde hemaynen panpa@Forumdash da şekerini başka gün yerdi
cumartesi pazartesinden dhaa zorlu şu an pazartesi bir o ses bir karadayı var 5+ alanAynı faaliyeti cmts günü de yapabilir. Kaldı ki cmts günü O ses gibi güçlü rakip yok. Tatilde hem![]()
rıza baba halkın dizisidir zengin grubu ab ye bakmazRıza Baba Mahir Kara'yı alırdı valla ayaklarının altına.Ama ab'si yetmedi maalesef.
![]()
Bende diyorum pazartesi neden bütün ekranlar kapkara simsiyah😱 Meğerse kanallar o gün kapanıyormuşcumartesi pazartesinden dhaa zorlu şu an pazartesi bir o ses bir karadayı var 5+ alancumartesi yst-şefkat tepe-as-fatih harbiye var
bugünün saraylısı bile pazartesinin diğer dizisi bbs den iyi
rıza baba halkın dizisidir zengin grubu ab ye bakmaz![]()
yd ile yga yı topla üst üste koy bir şt reytingi bulamazsın totaldeBende diyorum pazartesi neden bütün ekranlar kapkara simsiyah😱 Meğerse kanallar o gün kapanıyormuşKayıp geldi o güne? hatta geçen sene YD gelmişti ama 12'leri gördü. Geçen senede yer gök aşk mı ne o vardı. Karadayı bu sene geçen seneye göre daha kötü reytinglerde sadece bu hafta iyi oran aldı.
En dolu günde bile zirvedeydi başka bişeyde demiyorum. Söz sende
![]()
Aynenhepsi rıza babanın suçu pazartesiyi bırakıp cumaya geçmemyeydi karadayı böyle coşamazdı![]()
BencedeRıza Baba Mahir Kara'yı alırdı valla ayaklarının altına.Ama ab'si yetmedi maalesef.
![]()
İyide geçen sene totali ile bu senenin totali arasında fark yokyd ile yga yı topla üst üste koy bir şt reytingi bulamazsın totaldegeçen sene daha iyiymiş harbniden pazartesi rekabet
![]()
pazartesinin mi karadayının mı totaliİyide geçen sene totali ile bu senenin totali arasında fark yok![]()
Totalin arasında fark yok.pazartesinin mi karadayının mı totali
ben diyorum zaten rıza baba cumaya gitmese karadayı 8 lerde gezinirdibak o gidinceh emen hop 9 reyting almış ilk defa
![]()
Zengin grubu ab'ye bakmaz derken?cumartesi pazartesinden dhaa zorlu şu an pazartesi bir o ses bir karadayı var 5+ alancumartesi yst-şefkat tepe-as-fatih harbiye var
bugünün saraylısı bile pazartesinin diğer dizisi bbs den iyi
rıza baba halkın dizisidir zengin grubu ab ye bakmaz![]()
zengin geubu rıza babyı sevmez panpa rıza baba halkın adamıdırZengin grubu ab'ye bakmaz derken?![]()
farketmeye gerek yok klasik ay yapım uzatıcam diye kırk takla atıyorTotalin arasında fark yok.
Diziyi geç fark ettiler. Dikkat et 4 reytingden kaçlara çıktı. Hala diziyi fark etmeyenler var bkz: "xxxxxx eeeeeeeeee mmmmmmmm rrrrrrrrrrrrrrrrr " neyse sende biliyorsun![]()
ok panpa onun anlatımı daha iyi büyükbaşlar grubu diyor feodalite diyor@pompy açıklarsa anlamaz sen anlat en iyisi![]()
o yetişse ne oalcak serra da ölmüş onun diziyi izleme şevki düşmüştür iyi savunamaz@destere Karadayıya saldırı var yetiş![]()
Rıza baba bir halk kahramanı tabii ki.
farketmeye gerek yok klasik ay yapım uzatıcam diye kırk takla atıyor![]()
my başta 4 sezon oalrak tasarlandı meral okay açıklamıştı bilip bilmeden uçmayalım komik durumlara düşmeyelimÖff adamalarin tek uzun işi var oda yaprak dökümü. MY gibi uzatip cılkı çıkmıyor ya(acıkta biz takılalım
)
aman @mrt-06 duymasınRıza baba bir halk kahramanı tabii ki.Ab çok da önemli değil 3-4'ün altına düşmesin yeter.
Rıza baba yüzünden totalci olduk bu arada.
![]()