Geçicez reyizde Tns izin vermiyoTotalde bu sene daha iyi gibi Karadayı, ab'de 12.21'i geçebilecek mi bakalım bu sene?
Tamam bir şey demedik Karadayı'na.
Geçicez reyizde Tns izin vermiyoTotalde bu sene daha iyi gibi Karadayı, ab'de 12.21'i geçebilecek mi bakalım bu sene?
Tamam bir şey demedik Karadayı'na.
Olsun siz de sbt'de geçersiniz.Geçicez reyizde Tns izin vermiyo
Sbt'nin birgünü birgününü tutmuyo oda ne yapcağını şaşırdı.Olsun siz de sbt'de geçersiniz.
Neye güveneceğimizi şaşırdık. Mns gelse de şu sorunlar kökünden çözülse.Sbt'nin birgünü birgününü tutmuyo oda ne yapcağını şaşırdı.
Bak işte Mns gelse Karadayı Totalde 25 Ab 30'lara dayanır @destereNeye güveneceğimizi şaşırdık. Mns gelse de şu sorunlar kökünden çözülse.
Aynen. Acun da ilk 100'e giremez gibi mns'de.Bak işte Mns gelse Karadayı Totalde 25 Ab 30'lara dayanır @destere
OSes dediğin gibi Karadayı'nın bir yakasını bırakmadı ya Şansızlığımızilk bölümü recep ivedik 3 ve o ses türkiye yüzünden dezavantajlı başlamıştı ama kulaktan kulağa fısıldanarak dizinin izleyicileri her geçen gün arttı.
OSes gibi büyük rakibi olmasa 15 reytingleri bile görebilirdi karadayı.
tv'de 1 akşam yalnız bırakmadı Karadayı'yı acun sağolsun)
İlk 100 girmezse gine iyi ilk 500 'e giremez Mns'deAynen. Acun da ilk 100'e giremez gibi mns'de.
hepsi rıza babanın suçu pazartesiyi bırakıp cumaya geçmemyeydi karadayı böyle coşamazdıÇok başarılı gerçekten tebrikler diziye.
Hatırlayamadım @Yakamoz-Asi daha iyi bilir.Karadayı'nın AB'de 12 gördüğü bölüm Nazif Kara'nın mahkemi günümüydü @Yakamoz-Asi @ABAY_06
Rıza baba kaçtı bizim suçumuz yokhepsi rıza babanın suçu pazartesiyi bırakıp cumaya geçmemyeydi karadayı böyle coşamazdı
Bazen dislike gelsin diyorum ne kadar ciddiyimhepsi rıza babanın suçu pazartesiyi bırakıp cumaya geçmemyeydi karadayı böyle coşamazdı
hepsi irfan şahinin suçu panpa rıza baba kalıp geçit vermezdi adama sorsalar
geldikleri gibi giderler (o başka bişidi sanırım) neyse rıza baba cumaya gider gitmez karadayı totalde 9 a fırlamış o ses de canlı yayına geçince uçmuş kopmuş tepik atmışBazen dislike gelsin diyorum ne kadar ciddiyim
Rıza Baba Mahir Kara'yı alırdı valla ayaklarının altına. Ama ab'si yetmedi maalesef.hepsi rıza babanın suçu pazartesiyi bırakıp cumaya geçmemyeydi karadayı böyle coşamazdı
Rıza baba Ab grubunda çok düşmüştü panpa @pompyhepsi irfan şahinin suçu panpa rıza baba kalıp geçit vermezdi adama sorsalar
"Ayyy bilemiyorum şekerim" diyip lakayıt bi cevap vermek istiyorumhepsi irfan şahinin suçu panpa rıza baba kalıp geçit vermezdi adama sorsalar
geldikleri gibi giderler (o başka bişidi sanırım) neyse rıza baba cumaya gider gitmez karadayı totalde 9 a fırlamış o ses de canlı yayına geçince uçmuş kopmuş tepik atmış
Aynen Pazartesi kalsaydı reytinglerini çalardı Karadayının.hepsi rıza babanın suçu pazartesiyi bırakıp cumaya geçmemyeydi karadayı böyle coşamazdı