haha ben de onu diyom aslı orcan ayrılınca destere nin destere olan savunam gücü dest e düşmüştür yani iyi savunamaz
Beni taklit edin takliklerinizle beni yaşatın dememiştir muhakkakmy başta 4 sezon oalrak tasarlandı meral okay açıklamıştı bilip bilmeden uçmayalım komik durumlara düşmeyelim
Ya o değilde yazıyı yazıyorum uzun bu sonuç çıkıyo ortaya anlamadımhaha ben de onu diyom aslı orcan ayrılınca destere nin destere olan savunam gücü dest e düşmüştür yani iyi savunamaz
sen diziden ne anlarsın sen git beren öpüşecek diye intikam, hatçenin orası burası gözükecek diye dila hanım en olmadı belki buke tecavüze uğrar diye biü izle@xemrexxx de pompişik yorumlar çıkmaya başlamış aka sokaklar halk dizisiymiş halk dediğimiz şeyin içine zengin girmiyormuş
bende de oluyor oYa o değilde yazıyı yazıyorum uzun bu sonuç çıkıyo ortaya anlamadım
Bakmıyorum birde yazı nası çıkmış diye sonra bu hale düşüyoruzsen diziden ne anlarsın sen git beren öpüşecek diye intikam, hatçenin orası burası gözükecek diye dila hanım en olmadı belki buke tecavüze uğrar diye biü izle
bende de oluyor o
bu sezon taklit yok panpa ) hürrem hürremden hürrem teyzeye dönüşünce rolü de ultra derece azaldı dizi normale döndüBeni taklit edin takliklerinizle beni yaşatın dememiştir muhakkak
VIŞŞŞŞŞŞŞ kavgada söylenmezsen diziden ne anlarsın sen git beren öpüşecek diye intikam, hatçenin orası burası gözükecek diye dila hanım en olmadı belki buke tecavüze uğrar diye biü izle
bende de oluyor o
haha ben de onu diyom aslı orcan ayrılınca destere nin destere olan savunam gücü dest e düşmüştür yani iyi savunamaz
Bu konuyu böyle yorumlaşarak değil ancak konu açarak anlatırım. Oyuncu değişiminden bahsetmiyorum. Senaryo ve karakter benzerliklerinden bahsediyorum.bu sezon taklit yok panpa ) hürrem hürremden hürrem teyzeye dönüşünce rolü de ultra derece azaldı dizi normale döndü
Çok güzel cevap Yok Arka Sokaklar gitmeymiş Karadayı'nın reytinglerini çalar diyor@xemrexxx de pompişik yorumlar çıkmaya başlamış aka sokaklar halk dizisiymiş halk dediğimiz şeyin içine zengin girmiyormuş
napacakalrdı 1500 lerde matrix mi çekecekelrdi ya da o yılalrda roket atarak öldürme vardı da kullanmadılar mıBu konuyu böyle yorumlaşarak değil ancak konu açarak anlatırım. Oyuncu değişiminden bahsetmiyorum. Senaryo ve karakter benzerliklerinden bahsediyorum.
Konuda @xemrexxx varsa gelirKonu nasil MY üzerinde Buke'ye geldi lo
Karadayi reytinglerinde kalalim lütfen.
o sadece titrer işte sabit durmaz orasını burasını net göremezsinaslın orcan kim ya? serradanmı bahsediyorsun?
benim titrek aytenim var dizide aslıyı kim napsın
moderatör geldi kaçınKonu nasil MY üzerinde Buke'ye geldi lo
Karadayı'nın reyting konusu da dizi gibi geç farkedildiKonu nasil MY üzerinde Buke'ye geldi lo
farkımız tarzımızKonuda @xemrexxx varsa gelir
adam kibarca konuda kalın yoksa mesajlarınızı silerim dedi seni mod yaptığımız gibi üyeliğe düşürmesini de biliriz höhöyyttKonu nasil MY üzerinde Buke'ye geldi lo
Dediğim gibi boş bi günümde konusu açmaya "çalişirim" Güne kadar başka siteleri hackle filan delilleri sil 😛napacakalrdı 1500 lerde matrix mi çekecekelrdi ya da o yılalrda roket atarak öldürme vardı da kullanmadılar mı
senaryo benzemiyi artık karakterler tabi benziyecek sonuçta meral okay yazarken hürem galip çıkacaktı şimdi nurbanu alip çıkmak zorunda