Karadayı Dizisinin Reytingleri

@xemrexxx de pompişik yorumlar çıkmaya başlamış :) aka sokaklar halk dizisiymiş halk dediğimiz şeyin içine zengin girmiyormuş:)
sen diziden ne anlarsın sen git beren öpüşecek diye intikam, hatçenin orası burası gözükecek diye dila hanım en olmadı belki buke tecavüze uğrar diye biü izle :T:

Ya o değilde yazıyı yazıyorum uzun bu sonuç çıkıyo ortaya anlamadım :bağır:
bende de oluyor o :F

sen diziden ne anlarsın sen git beren öpüşecek diye intikam, hatçenin orası burası gözükecek diye dila hanım en olmadı belki buke tecavüze uğrar diye biü izle :T:

bende de oluyor o :F
Bakmıyorum birde yazı nası çıkmış diye sonra bu hale düşüyoruz:F

bu sezon taklit yok panpa ) hürrem hürremden hürrem teyzeye dönüşünce rolü de ultra derece azaldı dizi normale döndü :)
Bu konuyu böyle yorumlaşarak değil ancak konu açarak anlatırım. Oyuncu değişiminden bahsetmiyorum. Senaryo ve karakter benzerliklerinden bahsediyorum.

Konu nasil MY üzerinde Buke'ye geldi lo :D

Karadayi reytinglerinde kalalim lütfen.

Bu konuyu böyle yorumlaşarak değil ancak konu açarak anlatırım. Oyuncu değişiminden bahsetmiyorum. Senaryo ve karakter benzerliklerinden bahsediyorum.
napacakalrdı 1500 lerde matrix mi çekecekelrdi ya da o yılalrda roket atarak öldürme vardı da kullanmadılar mı :bağır:

senaryo benzemiyi artık karakterler tabi benziyecek sonuçta meral okay yazarken hürem galip çıkacaktı şimdi nurbanu alip çıkmak zorunda :D

napacakalrdı 1500 lerde matrix mi çekecekelrdi ya da o yılalrda roket atarak öldürme vardı da kullanmadılar mı :bağır:

senaryo benzemiyi artık karakterler tabi benziyecek sonuçta meral okay yazarken hürem galip çıkacaktı şimdi nurbanu alip çıkmak zorunda :D
Dediğim gibi boş bi günümde konusu açmaya "çalişirim" :) Güne kadar başka siteleri hackle filan delilleri sil 😛