Karadayı Dizisinin Reytingleri

@xemrexxx de pompişik yorumlar çıkmaya başlamış :) aka sokaklar halk dizisiymiş halk dediğimiz şeyin içine zengin girmiyormuş:)
sen diziden ne anlarsın sen git beren öpüşecek diye intikam, hatçenin orası burası gözükecek diye dila hanım en olmadı belki buke tecavüze uğrar diye biü izle :T:

Ya o değilde yazıyı yazıyorum uzun bu sonuç çıkıyo ortaya anlamadım :bağır:
bende de oluyor o :F

sen diziden ne anlarsın sen git beren öpüşecek diye intikam, hatçenin orası burası gözükecek diye dila hanım en olmadı belki buke tecavüze uğrar diye biü izle :T:

bende de oluyor o :F
Bakmıyorum birde yazı nası çıkmış diye sonra bu hale düşüyoruz:F

bu sezon taklit yok panpa ) hürrem hürremden hürrem teyzeye dönüşünce rolü de ultra derece azaldı dizi normale döndü :)
Bu konuyu böyle yorumlaşarak değil ancak konu açarak anlatırım. Oyuncu değişiminden bahsetmiyorum. Senaryo ve karakter benzerliklerinden bahsediyorum.

Bu konuyu böyle yorumlaşarak değil ancak konu açarak anlatırım. Oyuncu değişiminden bahsetmiyorum. Senaryo ve karakter benzerliklerinden bahsediyorum.
napacakalrdı 1500 lerde matrix mi çekecekelrdi ya da o yılalrda roket atarak öldürme vardı da kullanmadılar mı :bağır:

senaryo benzemiyi artık karakterler tabi benziyecek sonuçta meral okay yazarken hürem galip çıkacaktı şimdi nurbanu alip çıkmak zorunda :D

napacakalrdı 1500 lerde matrix mi çekecekelrdi ya da o yılalrda roket atarak öldürme vardı da kullanmadılar mı :bağır:

senaryo benzemiyi artık karakterler tabi benziyecek sonuçta meral okay yazarken hürem galip çıkacaktı şimdi nurbanu alip çıkmak zorunda :D
Dediğim gibi boş bi günümde konusu açmaya "çalişirim" :) Güne kadar başka siteleri hackle filan delilleri sil 😛