Karadayı Dizisinin Reytingleri

Arka sokakların AB sini emen zaten pazartesi oses le karadayı kaldı ozamanlar Osmanlı derin devlet leyla ile mecnun Yer gök Aşk Arka sokaklar daha önceden başladı ama ardı ardına hepsi aynı zamanda başlayınca AB yerlere düştü bide kanıtın Aralıktamı yoksa kasımdamı başlaması kötü oldu Sultanı alın saat 1 e öğle devam ettirin yada beyazı sabah 1 ine alın Kanal d o sezon çok hata yaptı Geziye kadar toparlandı yazın iyi gitti Kanal d nin öğrenemediği bişey var oda şu Güzel çirkinle Arka sokaklar Arka Arka olsaydı çok iyi olurdu @xemrexxx @abay-06

Aynı faaliyeti cmts günü de yapabilir. Kaldı ki cmts günü O ses gibi güçlü rakip yok. Tatilde hem:)
cumartesi pazartesinden dhaa zorlu şu an pazartesi bir o ses bir karadayı var 5+ alan :) cumartesi yst-şefkat tepe-as-fatih harbiye var :) bugünün saraylısı bile pazartesinin diğer dizisi bbs den iyi :F

Rıza Baba Mahir Kara'yı alırdı valla ayaklarının altına. :F Ama ab'si yetmedi maalesef. :T:
rıza baba halkın dizisidir zengin grubu ab ye bakmaz :F

cumartesi pazartesinden dhaa zorlu şu an pazartesi bir o ses bir karadayı var 5+ alan :) cumartesi yst-şefkat tepe-as-fatih harbiye var :) bugünün saraylısı bile pazartesinin diğer dizisi bbs den iyi :F

Bende diyorum pazartesi neden bütün ekranlar kapkara simsiyah😱 Meğerse kanallar o gün kapanıyormuş :T: Kayıp geldi o güne? Bu sene ekranlar boşsa Karadayı'nın bu sene reytingi kötü.Geçen sene YD gelmişti ama 12'leri gördü. Geçen senede yer gök aşk mı ne o vardı. Karadayı bu sene geçen seneye göre daha kötü reytinglerde sadece bu hafta iyi oran aldı.:) En dolu günde bile zirvedeydi başka bişeyde demiyorum. Söz sende:T:

Bende diyorum pazartesi neden bütün ekranlar kapkara simsiyah😱 Meğerse kanallar o gün kapanıyormuş :T: Kayıp geldi o güne? hatta geçen sene YD gelmişti ama 12'leri gördü. Geçen senede yer gök aşk mı ne o vardı. Karadayı bu sene geçen seneye göre daha kötü reytinglerde sadece bu hafta iyi oran aldı.:) En dolu günde bile zirvedeydi başka bişeyde demiyorum. Söz sende:T:
yd ile yga yı topla üst üste koy bir şt reytingi bulamazsın totalde :F geçen sene daha iyiymiş harbniden pazartesi rekabet :X

pazartesinin mi karadayının mı totali :X

ben diyorum zaten rıza baba cumaya gitmese karadayı 8 lerde gezinirdi :D bak o gidinceh emen hop 9 reyting almış ilk defa :F
Totalin arasında fark yok.

Diziyi geç fark ettiler. Dikkat et 4 reytingden kaçlara çıktı. Hala diziyi fark etmeyenler var bkz: "xxxxxx eeeeeeeeee mmmmmmmm rrrrrrrrrrrrrrrrr " neyse sende biliyorsun:X

Konuya ilk 47 bölümün reytingini ekledik konu costu :X seveni sevmeyeni geliyor :D

Ortalamasi T 9.58 AB 9.98 olan bir dizi Riza babadan mi etkilenecek :D gelsin daha seviniriz :A

Total dizisi diyorsunuz da biz ortalamada hala AB dizisiyiz :D

Zengin grubu ab'ye bakmaz derken? (b)

Totalin arasında fark yok.

Diziyi geç fark ettiler. Dikkat et 4 reytingden kaçlara çıktı. Hala diziyi fark etmeyenler var bkz: "xxxxxx eeeeeeeeee mmmmmmmm rrrrrrrrrrrrrrrrr " neyse sende biliyorsun:X
farketmeye gerek yok klasik ay yapım uzatıcam diye kırk takla atıyor:D

@pompy açıklarsa anlamaz sen anlat en iyisi :F
ok panpa onun anlatımı daha iyi büyükbaşlar grubu diyor feodalite diyor :F daha zevkli :F

@destere Karadayıya saldırı var yetiş :F
o yetişse ne oalcak serra da ölmüş onun diziyi izleme şevki düşmüştür iyi savunamaz :X

Öff adamalarin tek uzun işi var oda yaprak dökümü. MY gibi uzatip cılkı çıkmıyor ya :T: (acıkta biz takılalım :A)
my başta 4 sezon oalrak tasarlandı meral okay açıklamıştı bilip bilmeden uçmayalım komik durumlara düşmeyelim :)

Rıza baba bir halk kahramanı tabii ki. :kiki:Ab çok da önemli değil 3-4'ün altına düşmesin yeter. :X Rıza baba yüzünden totalci olduk bu arada. :T:
aman @mrt-06 duymasın :A