Ağzın yel alsın da geçen hafta Belgin sahnesi vardı ama reytingimiz yüksektiKorkarım yarın reytinglerimiz düşebilir, Mahir&Feride sahnesi hiç yok, Dizide kadın başrol oyuncusu değişti sanki Feride hiç yok varsa yoksa Belgin.![]()
Kara Para Aşk'ta nasıl Ömer ve Tayyar'ın ölmeyeğini biliyorsak, Nazif babanında ölmeyeceğini biliyoruz burdan fazla ekmek çıkmaz.Ağzın yel alsın da geçen hafta Belgin sahnesi vardı ama reytingimiz yüksektiBU hafta kadınlarda 10+ alsak
şu hastane sahneleriyle
![]()
Evet o hep reaksiyon izliyorKara Para Aşk'ta nasıl Ömer ve Tayyar'ın ölmeyeğini biliyorsak, Nazif babanında ölmeyeceğini biliyoruz burdan fazla ekmek çıkmaz.
@Çiğdem- Reaksiyon izliyor olabilirmisin acaba? Benim yokluğumda Forumdash hep öyle diyor.![]()
Hacı ben fanatik Kenan İmirzalıoğlu'nun bir numaralı hayranıyım 98 Deli Yürekten beri hiçbir dizisinin tek bölümünü dahi kaçırmadım. ayrıca Reaksiyon'u 10 dakika dahi izlemedim dizi hakkında da hiçbir fikrim yok.Evet o hep reaksiyon izliyorHatta senin olmadiğin dönemlerde bile senden şüphelendim yüzüne söylüyorum
![]()
Evet o hep reaksiyon izliyorHatta senin olmadiğin dönemlerde bile senden şüphelendim yüzüne söylüyorum
![]()
@sürgünüm ikisinide izliyorum dönüşümlü bakmaya çalısıyorum ikisinede sonra bakamadığım sahneleride netten tamamlıyorum yarın olunca 🙂🙂🙂Kara Para Aşk'ta nasıl Ömer ve Tayyar'ın ölmeyeğini biliyorsak, Nazif babanında ölmeyeceğini biliyoruz burdan fazla ekmek çıkmaz.
@Çiğdem- Reaksiyon izliyor olabilirmisin acaba? Benim yokluğumda Forumdash hep öyle diyor.![]()
Allah cezanı versin, Reaksiyon yayından kaldırılınca sorarım ben sana. İzlediğin dizi az tökezleyince hemen gemiyi terk ediyorsun.@sürgünüm ikisinide izliyorum dönüşümlü bakmaya çalısıyorum ikisinede sonra bakamadığım sahneleride netten tamamlıyorum yarın olunca 🙂🙂🙂