Hatırla Sevgili'yi izlemişmiydin öyle sahneler bizi bekliyor ileriki günlerde.Feridem Belgine 1000 basar kizi senaristler aglatmasinlar artik.Guclu hakime hanim izlemek istiyorum
Osman'a Songül gibi bi kızı yakıştıramıyorumSongül'ü çıkarmasınlar, Osman'la mürvetini göreceğiz daha ama damat ve Orhan çıkabilir.![]()
Songül'ün nesi var.Osman'a Songül gibi bi kızı yakıştıramıyorumOsman daha iyilerine layık
![]()
Ablan üzerinden gitmek gitmeyelim de, şimdi SOngül'e bu OSman önceden aşık değilmiydi? Songül'de biliyordu. Nişanlanıp ayrılmasına bişey demiyorum.Gözünün öündeki adamı terk edip tekrar ona dönme çablarını diyorumSongül'ün nesi var.
Hacı insanlar hayatlarında hata yaparlar nevar bunda, beni ablamda nişanlısından ayrılmıştı bi zamanlar. Tanıdıkça bana uygun bir insan olmadığını öğrendim demişti. Sonuçta Songül'de zamanın şartlarına göre Yasin'le çok konuşamamıştı.![]()
Deme öyle demeHatırla Sevgili'de şöyle olmuştu. Ahmet, Yasemin'den uzaklaşmak için tayinini izlemişti ve bir anadolu kasabasında hastalanınca Yasemin ziyaretine gelmişti. O sahneleri Karadayı'da da bekliyorum. Feride gurbet ele gitmeli ve Mahir onu görmeye gitmeli.@gizem ak
Gözünün önündeki adam Osman'la daha önce beraber olmadı ki, Yasin'e de dönme çabaları yok eee.Ablan üzerinden gitmek gitmeyelim de, şimdi SOngül'e bu OSman önceden aşık değilmiydi? Songül'de biliyordu. Nişanlanıp ayrılmasına bişey demiyorum.Gözünün öündeki adamı terk edip tekrar ona dönme çablarını diyorum![]()
Berguzar bu hafta Pragdaydi bu yuzden sahneleri az olacakBu bölüm Mahir&Feride sahnesi Nazif babanın başında hastanedemi gerçekleşecek, başka olmayacak mı?