burdayım cnm 🙂🙂🙂Nazif baba Osman'ın mektubunu buldu. Kız @Çiğdem- maçta yok nerdesin?![]()
aaa asıl sen neredesin karadayı ve kara para aşk dizi yorumları mesaj almıyor sen yokken
burdayım cnm 🙂🙂🙂Nazif baba Osman'ın mektubunu buldu. Kız @Çiğdem- maçta yok nerdesin?![]()
Tayini aldı babasından, Mehmet Zalim Bey'de onu göndemek için mutluluk duyuyor, böyle baba olmaz olsun.Berguzar bu hafta Pragdaydi bu yuzden sahneleri az olacak
Ben iki diziyide başladığı günden itibaren sürekli takip ettiğim için yazacak çok bilgiye sahibim. Kurtalar Vadisi sayfasını 40 sayfa yapıyoruz bu hiçbir şey.burdayım cnm 🙂🙂🙂
aaa asıl sen neredesin karadayı ve kara para aşk dizi yorumları mesaj almıyor sen yokken![]()
benim aklımı başka birşey karıştırıyor cnm seyisle ilknuru yapmy çalısıyor senaristler ozaman seyiz öldürmedi küçük nazifleri o konu karışık gibi şuan
torpil)
Sosyete Yusuf'un emriyle koyduruldu onun bilmemesininin imkanı yok bu aşk olmaz, olmamalı. Hem Mahir er geç öğrenmeyecekmi öldürür onu.benim aklımı başka birşey karıştırıyor cnm seyisle ilknuru yapmy çalısıyor senaristler ozaman seyiz öldürmedi küçük nazifleri o konu karışık gibi şuan![]()
klasik senaryo işteee cnm yasinle mahir başta akvgalıydı sonra yasini birden bire iyi adam yaptılar mahirle dost olup songulle aik yaşamaya başladıSosyete Yusuf'un emriyle koyduruldu onun bilmemesininin imkanı yok bu aşk olmaz, olmamalı. Hem Mahir er geç öğrenmeyecekmi öldürür onu.![]()
Sus bakiyim sana kalsa dizide @Çiğdem- in dedigi gibi hep kenan gösterilecekSueda ve Ayten sahneleri çok gereksiz ya.![]()
Hep Kenan gösterilsin demiyorum ama onların sahneleri uzun oluyor hep 😡Sus bakiyim sana kalsa dizide @Çiğdem- in dedigi gibi hep kenan gösterilecek
Suedayi atabilirler diziden ama çok saçma bi karakter Aytenin sahnelerinide arttirsinlar arttirabildikleri kadar![]()
Karanlık bir tip ama merhametli göstermeye çalışıyorlar hem Sema hanım gibi bir kadın bu tipsiz adamla nasıl evlenmiş.torpil)
saka yapiyorum tabiiki ama ben seyis sahnelerinde o kadarda tat almasamda sinirde olmuyorum.Orta karakter