Karadayı 84.Bölüm Yorumları

belgine mahir gulumsedimi ne

Korkarım yarın reytinglerimiz düşebilir, Mahir&Feride sahnesi hiç yok, Dizide kadın başrol oyuncusu değişti sanki Feride hiç yok varsa yoksa Belgin. :(

ahhhh orhanım şu mahiri güzelce bir dövse tabikide suçlusu ooo babasını zor anında ilgisiz tek basına braktı gitti orhan dövseydi keşke şu mahiri bu yıl güzel bir dayağı hak ediyor🙄🙄

Korkarım yarın reytinglerimiz düşebilir, Mahir&Feride sahnesi hiç yok, Dizide kadın başrol oyuncusu değişti sanki Feride hiç yok varsa yoksa Belgin. :(
Ağzın yel alsın da geçen hafta Belgin sahnesi vardı ama reytingimiz yüksekti:X BU hafta kadınlarda 10+ alsak :oley: şu hastane sahneleriyle:X

Feride çok asil kadınsın valla, Mahir şu kadını üzüyorsun ya ne diyeyim ben sana. :(

Ağzın yel alsın da geçen hafta Belgin sahnesi vardı ama reytingimiz yüksekti:X BU hafta kadınlarda 10+ alsak :oley: şu hastane sahneleriyle:X
Kara Para Aşk'ta nasıl Ömer ve Tayyar'ın ölmeyeğini biliyorsak, Nazif babanında ölmeyeceğini biliyoruz burdan fazla ekmek çıkmaz. :X

@Çiğdem- Reaksiyon izliyor olabilirmisin acaba? Benim yokluğumda Forumdash hep öyle diyor. :)

Kara Para Aşk'ta nasıl Ömer ve Tayyar'ın ölmeyeğini biliyorsak, Nazif babanında ölmeyeceğini biliyoruz burdan fazla ekmek çıkmaz. :X

@Çiğdem- Reaksiyon izliyor olabilirmisin acaba? Benim yokluğumda Forumdash hep öyle diyor. :)
Evet o hep reaksiyon izliyor :( Hatta senin olmadiğin dönemlerde bile senden şüphelendim yüzüne söylüyorum :F

Yiğiti öldür ama hakkını yeme demişler Belgin, Ayten'in ağzının payını iyi verdi. :)

Evet o hep reaksiyon izliyor :( Hatta senin olmadiğin dönemlerde bile senden şüphelendim yüzüne söylüyorum :F
Hacı ben fanatik Kenan İmirzalıoğlu'nun bir numaralı hayranıyım 98 Deli Yürekten beri hiçbir dizisinin tek bölümünü dahi kaçırmadım. ayrıca Reaksiyon'u 10 dakika dahi izlemedim dizi hakkında da hiçbir fikrim yok. :X

Karadayı yorumlarında olmadığım zaman netten Beşiktaş maçını izliyorum, Tv'den de Karadayı'yı izliyorum. Yorum yapmaya kalksam maç donuyor o yüzden yapamıyorum. :X

@sürgünüm ikisinide izliyorum dönüşümlü bakmaya çalısıyorum ikisinede sonra bakamadığım sahneleride netten tamamlıyorum yarın olunca 🙂🙂🙂

O kıpırdayan bebeğin tekmesi değil, bağırsaklarımdaki .....'tu Necdet:F qandırdım XD

Forum İstatistikleri

Konular
176,328
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato