Karadayı 84.Bölüm Yorumları

belgine mahir gulumsedimi ne

Korkarım yarın reytinglerimiz düşebilir, Mahir&Feride sahnesi hiç yok, Dizide kadın başrol oyuncusu değişti sanki Feride hiç yok varsa yoksa Belgin.

Mahir olmak vardı
3 tane sevgiliside yanında

ahhhh orhanım şu mahiri güzelce bir dövse tabikide suçlusu ooo babasını zor anında ilgisiz tek basına braktı gitti orhan dövseydi keşke şu mahiri bu yıl güzel bir dayağı hak ediyor🙄🙄

Belgin'deki oturuşa bak, bende mi Belgin'ci olsam acaba?

mahir nasil caresiz bakti ferideye

Korkarım yarın reytinglerimiz düşebilir, Mahir&Feride sahnesi hiç yok, Dizide kadın başrol oyuncusu değişti sanki Feride hiç yok varsa yoksa Belgin.
Ağzın yel alsın da geçen hafta Belgin sahnesi vardı ama reytingimiz yüksekti
BU hafta kadınlarda 10+ alsak
şu hastane sahneleriyle

Feride çok asil kadınsın valla, Mahir şu kadını üzüyorsun ya ne diyeyim ben sana.

Oh beee [HASHTAG]#NAzifBaba[/HASHTAG] korkuttun bizi

mahir ferde sahnesi bu kadarmiydi

Ağzın yel alsın da geçen hafta Belgin sahnesi vardı ama reytingimiz yüksekti
BU hafta kadınlarda 10+ alsak
şu hastane sahneleriyle
Kara Para Aşk'ta nasıl Ömer ve Tayyar'ın ölmeyeğini biliyorsak, Nazif babanında ölmeyeceğini biliyoruz burdan fazla ekmek çıkmaz.

@Çiğdem- Reaksiyon izliyor olabilirmisin acaba? Benim yokluğumda Forumdash hep öyle diyor.

Evet o hep reaksiyon izliyor
Hatta senin olmadiğin dönemlerde bile senden şüphelendim yüzüne söylüyorum

Yiğiti öldür ama hakkını yeme demişler Belgin, Ayten'in ağzının payını iyi verdi.

Hacı ben fanatik Kenan İmirzalıoğlu'nun bir numaralı hayranıyım 98 Deli Yürekten beri hiçbir dizisinin tek bölümünü dahi kaçırmadım. ayrıca Reaksiyon'u 10 dakika dahi izlemedim dizi hakkında da hiçbir fikrim yok.

Karadayı yorumlarında olmadığım zaman netten Beşiktaş maçını izliyorum, Tv'den de Karadayı'yı izliyorum. Yorum yapmaya kalksam maç donuyor o yüzden yapamıyorum.

@sürgünüm ikisinide izliyorum dönüşümlü bakmaya çalısıyorum ikisinede sonra bakamadığım sahneleride netten tamamlıyorum yarın olunca 🙂🙂🙂

feride mahir sahneleri bu kadarmi ?

O kıpırdayan bebeğin tekmesi değil, bağırsaklarımdaki .....'tu Necdet
qandırdım XD

@sürgünüm ikisinide izliyorum dönüşümlü bakmaya çalısıyorum ikisinede sonra bakamadığım sahneleride netten tamamlıyorum yarın olunca 🙂🙂🙂
Allah cezanı versin, Reaksiyon yayından kaldırılınca sorarım ben sana. İzlediğin dizi az tökezleyince hemen gemiyi terk ediyorsun.