Karadayı 60.Bölüm Yorumları

ahhh biz kadınların başına ne geliyorsa bu çenemizden geliyor sana kimseye anlatma dedilerse anlatma aytene söylemesen bunalr olmucaktı ama yok tutamıyoruzki çenemizi :F

vıdıvıdıvıdı ne anlarsınız anlamamki:) koskoca kara ailesi çeneniz yüzünden katliama uğradı :))

Ya arkadas Medcezirde Warner Bro ile calisirsin. KPA'da Hollywood görüntüleri kullanirsin. Yok mu elinde 100 bin lira bu ikisine iyi bir efekt icin verecek paran? :(
aga medcezir gibi dizilerle karadayıyı kıyaslama gözünü sevim :d orda eller falan yok oluyor sihir yapıyolar sanki :kiki: basit sahnelerde bide

efekt olayını büyütmeye gerek yok zaten ayda yılda bir yapıyolar buna da razıyım efekt olmasa da olur ses gelsin yeter bana :D

Bölüm 2 saat 24 dakika sürmüş. Helal olsun. :D Çok uzun ama..

aga medcezir gibi dizilerle karadayıyı kıyaslama gözünü sevim :d orda eller falan yok oluyor sihir yapıyolar sanki :kiki: basit sahnelerde bide

Kiyaslamam zaten de yani calistiklari partner uluslarasi bir sirket. Madem partner oldun baska dizilerinde de kullan.

Bölüm 2 saat 24 dakika sürmüş. Helal olsun. :D Çok uzun ama..
bak işte bu çok gereksiz aradaki mahir-feride aşk sahnelerini sırf süreyi uzatmak için yapıyolar yav ne gerek var bu kadarına 1 saat 45 dakkadan fazla yapma o boş ve bıktırıcı aşk sahneleri kes at mis gibi

Kiyaslamam zaten de yani calistiklari partner uluslarasi bir sirket. Madem partner oldun baska dizilerinde de kullan.
boş laflar onlar. onlarda yapamaz bişey

Ya arkadas Medcezirde Warner Bro ile calisirsin. KPA'da Hollywood görüntüleri kullanirsin. Yok mu elinde 100 bin lira bu ikisine iyi bir efekt icin verecek paran? :(
Aklıma geldi söylecektim bende aynısını:X KPA için Universal ile çalişan adamlar 1dk'lık görüntüyü e-mail yoluyla bile yollanıp 1 hafta içinde gönderilir yahu. İlla kasete gerek yoktur bu iş için.

aksiyon sahnelerinde pana filmden yardım alsınlar bence :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,343
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06