ahhh biz kadınların başına ne geliyorsa bu çenemizden geliyor sana kimseye anlatma dedilerse anlatma aytene söylemesen bunalr olmucaktı ama yok tutamıyoruzki çenemizi![]()
vıdıvıdıvıdı ne anlarsınız anlamamki
ahhh biz kadınların başına ne geliyorsa bu çenemizden geliyor sana kimseye anlatma dedilerse anlatma aytene söylemesen bunalr olmucaktı ama yok tutamıyoruzki çenemizi![]()
aga medcezir gibi dizilerle karadayıyı kıyaslama gözünü sevimYa arkadas Medcezirde Warner Bro ile calisirsin. KPA'da Hollywood görüntüleri kullanirsin. Yok mu elinde 100 bin lira bu ikisine iyi bir efekt icin verecek paran?![]()
Ölmüştür bence ölmemesi saçma olur bence sence?ölmemiş olma ihtimali varmıki ?
Bu arkadaşı Twitter'da takip ediyorum da hiç diziden ayrılıyorum falan demedi,belki geçmişe yolculuk yapabilirler.ölmemiş olma ihtimali varmıki ?
Ölmüştür bence ölmemesi saçma olur bence sence?
öldü aga kesin geri dönüşü olmayan bir yola girdiÖlmüştür bence ölmemesi saçma olur bence sence?
aga medcezir gibi dizilerle karadayıyı kıyaslama gözünü sevimorda eller falan yok oluyor sihir yapıyolar sanki
basit sahnelerde bide
hahahah korkulur işte bizden hiç kimsenin yenemediği mahirleri bir çenemizle yerle bir ettik hahahvıdıvıdıvıdı ne anlarsınız anlamamkikoskoca kara ailesi çeneniz yüzünden katliama uğradı
)
Bölüm 2 saat 24 dakika sürmüş. Helal olsun.Çok uzun ama..
bak işte bu çok gereksiz aradaki mahir-feride aşk sahnelerini sırf süreyi uzatmak için yapıyolar yav ne gerek var bu kadarına 1 saat 45 dakkadan fazla yapma o boş ve bıktırıcı aşk sahneleri kes at mis gibiBölüm 2 saat 24 dakika sürmüş. Helal olsun.Çok uzun ama..
boş laflar onlar. onlarda yapamaz bişeyKiyaslamam zaten de yani calistiklari partner uluslarasi bir sirket. Madem partner oldun baska dizilerinde de kullan.
bir saatlik kısım aytenle songülün vedasıydı![]()
Aklıma geldi söylecektim bende aynısınıYa arkadas Medcezirde Warner Bro ile calisirsin. KPA'da Hollywood görüntüleri kullanirsin. Yok mu elinde 100 bin lira bu ikisine iyi bir efekt icin verecek paran?![]()
Onurlu çocukmuş vesselam.Melih daha cikmaz. Öldü ama Flashback sahneleri olur kesin.
Bölüm 2 saat 24 dakika sürmüş. Helal olsun.Çok uzun ama..
cnm dizinin 30 dakikasını turgut içindeki sevinci anlatmayla geçirdi zaten adam anlatana kadar dizi biticekti nerdeysebir saatlik kısım aytenle songülün vedasıydı![]()