Karadayı 60.Bölüm Yorumları

Yaaa tarama efekti acayip kötü:( Diziye hiç yakkışmıyor. 2 senedir bi düzeltemediler:( En kötü oyunlarda bile efektler daha gerçekçi:(

Fride'nin babası Mahirlerin beklediği horoz dövüşü yerini tarıyor(b)

olaydaki heyecan unsurunu arttırmak için kullandıkları yöntemde yanlış baştan sona mantığın kabul edeceği sınırlarda olmalı herşey nejdetin aytenden bilgi alıp koşturup cezaevine gidişi turgutu buluşu ondan beyefendiyle görüşmeyi isteyip beyefendinin gece yarısı cezaevine gelişi, sonra aynı vatandaşın evine gidip adamlarına haber verişi ve adamların mahirlerin bulunduğu yere gidip mekanı tarayışı mantıklı bir zamana yayarsak 24 saatte olacak iş ama burda tüm bunlar olurken mahirlerin bir toparlanıp kaçmayı başaramamış olmaları daha değişik bir zaman diliminde gerçekleşiyor hissi uyandırıyor..

bir mahir dakikası =60 turgut dakikası

olaydaki heyecan unsurunu arttırmak için kullandıkları yöntemde yanlış baştan sona mantığın kabul edeceği sınırlarda olmalı herşey nejdetin aytenden bilgi alıp koşturup cezaevine gidişi turgutu buluşu ondan beyefendiyle görüşmeyi isteyip beyefendinin gece yarısı cezaevine gelişi, sonra aynı vatandaşın evine gidip adamlarına haber verişi ve adamların mahirlerin bulunduğu yere gidip mekanı tarayışı mantıklı bir zamana yayarsak 24 saatte olacak iş ama burda tüm bunlar olurken mahirlerin bir toparlanıp kaçmayı başaramamış olmaları daha değişik bir zaman diliminde gerçekleşiyor hissi uyandırıyor..

bir mahir dakikası =60 turgut dakikası
Feridenin öyle bi babası varken işlerinin yolunda gitmesi pek mümkün değil ki ..

Diziyi izliyorsun madem gelip 2 yorum yapsan ölürmüsün?:)
tv den seyredemiyorumki babam pazartezi maç perşembede basket izliyor :F
televizyondan dizi izleyemiyorum onun yüzünden netten digitürk pilaydan izliyorum ama benim pc eski digitürk play açıkken nette başka sayfa açınca video donuyor sonrada bağlantı kopuyor sadece video açık kalması lazım yanı 🙂🙂🙂

Güzelim diziye o tarama efektleri yakışmadı. Bu dizi hep kötülerin kazandığı bu senaryoyla 4.sezonu bulur. :D

aga müthiş bölümdü ya bi ara mahirin ahu gözlüm bilmem ne dudaklım laflarından sonra benim için karadayı bitmiştir diyecektim ki orda kesildi bu bıktırıcı sahneler ve dizi müthiş bi hal aldı valla hiç böyle tahmin etmezdim 3 bölümdür hiç izleyemiyordum ama artık full devam
dizi heycanlı olmuş feridenin kardeşi niye atladı ya hüzünlendim zaten duygusal bi yapıya sahibim içim gitti :D orda çalan müziğide beğendim çok iyiydi.

ve beni benden alan sahne tarama sahnesi arkadaş süperdi ya işte bunlarla gelin bana :D yalnız ay yapım kaliteli maliteli diyoruzda cam kırıklarını bile efektle yapmışlar ve çok belli oluyordu onun dışında silah efektleri de kötüydü ateş ederken duman çıkıyor ilk kez gördüm :d ama çok çok normal karşılıyorum aksiyon yapmak her babayiğidin harcı değil ay yapımın hiçbir dizisi aksiyon dizisi değil zaten
ama bu sahne süper hoşuma gitti :D

twitterda okudum da karadayının bu bölümü beyazın rezistans klibi gibi olmuş hangimiz hayatta kalırsa o da seyirciye sürpriz olsun :F

kaçak bile aksiyon dizisi olmasına rağmen bikaç bölüm önce efekt sahnesinde batırmıştı
bunu normal karşılıyorum ama bu sahneler için açıp vadiden aksiyon sahneleri falan izlesinler ateş ederken o kadar duman çıkmaz cam kırıkları bariz efekt :D

inşallah seneye devam eder ve full aksiyon olur ferideyi öldürürler mahir psikopata bağlar valla manyak olur :D

Bakalım oğlu Melih'in ölmesine üzülecek mi?Birgün olsun adam oğluna sormadı neyin var diye!böyle baba olmaz olsun.

baba tam malın teki çocuklar neden o kadar düşkün onuda çözemedim zaten :) melihe yazık oldu ama çok etkisiz bir elemandı ? umarım babada biraz babalık hissi kırıntısı vardır da hüzünlenir doğru yolu bulur :)

Ya arkadas Medcezirde Warner Bro ile calisirsin. KPA'da Hollywood görüntüleri kullanirsin. Yok mu elinde 100 bin lira bu ikisine iyi bir efekt icin verecek paran? :(

ahhh biz kadınların başına ne geliyorsa bu çenemizden geliyor sana kimseye anlatma dedilerse anlatma aytene söylemesen bunalr olmucaktı ama yok tutamıyoruzki çenemizi :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,340
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato