Zeynep üzdü![]()
Emir Şov yaptı yine
Sırf benim izlediğim diziye bulaşmamak için bana eleminden izlemiyorum.
Zeynep üzdü![]()
haklısın
Sen emirci idin değil mi?
Sen emirci idin değil mi?![]()
Bölüme bakamadım tekrarını bakarım meraklandım bu yorumuna bak
Bölüme bakamadım tekrarını bakarım meraklandım bu yorumuna bak![]()
Bölümü izleyip yorumlamalıyım çok meraklandımBüyük olaylar oldu. Final öncesi son bölüm efsaneydi![]()
finalden önceki bölümü daha bakamadım onuda final başlamadan bitirip dizinin finalini izleyeceğiz
Bomba fragman geldi. Meğer KeMAL çelik yelek giymiş ölmemiş.s.s @turkuazz @12.Adam
@Doğu @cookies @Billy Kane @xemrexxx @Çiğdem- @Sherlock @EFE UYSAL final bölümünü izliyoruz dimi![]()
finalden önceki bölümü daha bakamadım onuda final başlamadan bitirip dizinin finalini izleyeceğiz![]()
bir türlü fırsat bulamadım bakmaya ama finalden önce bölümü izleyeceğimAcele et. 2 gün kaldı.![]()
aksiyonlu bir fragman bakalım senin herif ölecekmi ayoll
Bomba fragman geldi. Meğer KeMAL çelik yelek giymiş ölmemiş.s.s @turkuazz @12.Adam
@Doğu @cookies @Billy Kane @xemrexxx @Çiğdem- @Sherlock @EFE UYSAL final bölümünü izliyoruz dimi![]()
aksiyonlu bir fragman bakalım senin herif ölecekmi ayoll![]()
![]()
![]()
burak belki orda yastık absacak suratına ayollOlmuyor baksana yaralanıyor. Hastane sahnesi var. Nihan'ı Asu uzunu öldürecek demek.![]()
burak belki orda yastık absacak suratına ayoll![]()
![]()
![]()
hhaha aa aman ne halin varsa gör bee hem kendi etiket ediyor hemde ne yazıyorsun diyor manyakYaa bırak sen dizimizi bilmiyorsun saçma sapan tesbitte bulunma. Öyle ucuz bi dizimiyiz biz.d.s @S.G.A.T.
hhaha aa aman ne halin varsa gör bee hem kendi etiket ediyor hemde ne yazıyorsun diyor manyak![]()
![]()
![]()
ben diziyi izlemiyorum yalnızEmir karakteri efsane diziyle tek konum bu
![]()