Zeynep de gidebilir
Zeynep de gidebilir
Dizinin kaç bölümu kaldı ki? Bu bölüm sonlardan hastanelik olsa diğer bölüm ölümle ugrasilsa zaten geriye birşey kalmazZeynep bu dizide kesinlikle ölmeyecek bi karakter. Ama Tarık gidici.
Dizinin kaç bölümu kaldı ki? Bu bölüm sonlardan hastanelik olsa diğer bölüm ölümle ugrasilsa zaten geriye birşey kalmaz
Zeynep bencede bişi olmaz Tarık için bunu diyemeyiz
Zeynep bencede bişi olmaz Tarık için bunu diyemeyiz
Finalde 1den fazla kişi ölür sanırım bunlar kim olur bakalım artıkFinalde %89 Nihan ölecek. Zeynep bu dizinin finalini yapacak karakter. Benim tahminim bu yönde. Ölmez Zeynep.
bence finalde ölen üçü olur dizinin 2.sezon tanıtımında üçüde suyun içindeydi bunun bir anlamı olabilir tabi buda bir tahmin bakalım artıkFinalde %89 Nihan ölecek. Zeynep bu dizinin finalini yapacak karakter. Benim tahminim bu yönde. Ölmez Zeynep.
bence finalde ölen üçü olur dizinin 2.sezon tanıtımında üçüde suyun içindeydi bunun bir anlamı olabilir tabi buda bir tahmin bakalım artık
Resme dikkatli bak. Emir ve Kemal'in gözler açık. Nihan uyuyor. Zaten Nihan ölmezse Hikaye bitmez.
haklısın fotoğrafa bakıldığında durum bunu ortaya çıkarıyor..ama sezon finalinde bir kişi değilde en az iki kişi öleceğini tahmin ediyorum,tabi final az kaldı bakalım artıkResme dikkatli bak. Emir ve Kemal'in gözler açık. Nihan uyuyor. Zaten Nihan ölmezse Hikaye bitmez.
haklısın fotoğrafa bakıldığında durum bunu ortaya çıkarıyor..ama sezon finalinde bir kişi değilde en az iki kişi öleceğini tahmin ediyorum,tabi final az kaldı bakalım artık
Finalde Zeynep çok fazla sürpriz yapabilir,Asunun finalde fazla birşey yapacağını tahmin etmiyorum,dizinin isminden bakıldığında mutlu sonla biteceğini sanmıyorum,o açıdan çok karışık bir final olacabilirÖlecek ilk kişi Nihan diyelim o zaman. 2.si Emir olmasın umuyorum ama Zeynep ölürse Emir yaşasada olmaz zaten Nihan'sız yaşayamaz. Tek Kemal olacak gibi. O değilde dizinin finalini Asu yapacak bence. Gizli bomba o karakter. Herkesi gömecek.
aa senin bu diziyle ne alakan var ayoll gizli fanımısın 😱😱😱 @sokak sanatiuzun zamandır dömostırosyon yapmıyordum neyse bir tane pırtlatayım )) genç-güzel-mutlu kız görünce @vadikızı @Çiğdem- ve @Dosi şekildeki gibi oluyormuş ) (1:10 da başlıyor) @gizem ak da a belirtiler başlamış ne demişler üzüm üzüme baka baka üzümün sapı @destere ile @Doğu ya yok la öyle değildi neyse izleyin @mrt-06 @cookies @Bully @Harunnn60 @eskici
uzun zamandır dömostırosyon yapmıyordum neyse bir tane pırtlatayım )) genç-güzel-mutlu kız görünce @vadikızı @Çiğdem- ve @Dosi şekildeki gibi oluyormuş ) (1:10 da başlıyor) @gizem ak da a belirtiler başlamış ne demişler üzüm üzüme baka baka üzümün sapı @destere ile @Doğu ya yok la öyle değildi neyse izleyin @mrt-06 @cookies @Bully @Harunnn60 @eskici