Zeynep üzdü
Emir Şov yaptı yine
Sırf benim izlediğim diziye bulaşmamak için bana eleminden izlemiyorum. Yoksa Burak oğlanın sıkı takipçisi. Neslihan ve Kaan'ı da övüp duruyor.
Zeynep üzdü
haklısın
Sen emirci idin değil mi?
Sen emirci idin değil mi?
Bölüme bakamadım tekrarını bakarım meraklandım bu yorumuna bak
Bölüme bakamadım tekrarını bakarım meraklandım bu yorumuna bak
Bölümü izleyip yorumlamalıyım çok meraklandımBüyük olaylar oldu. Final öncesi son bölüm efsaneydi
finalden önceki bölümü daha bakamadım onuda final başlamadan bitirip dizinin finalini izleyeceğiz
Bomba fragman geldi. Meğer KeMAL çelik yelek giymiş ölmemiş.s.s @turkuazz @12.Adam
@Doğu @cookies @Billy Kane @xemrexxx @Çiğdem- @Sherlock @EFE UYSAL final bölümünü izliyoruz dimi
finalden önceki bölümü daha bakamadım onuda final başlamadan bitirip dizinin finalini izleyeceğiz
bir türlü fırsat bulamadım bakmaya ama finalden önce bölümü izleyeceğimAcele et. 2 gün kaldı.
aksiyonlu bir fragman bakalım senin herif ölecekmi ayoll
Bomba fragman geldi. Meğer KeMAL çelik yelek giymiş ölmemiş.s.s @turkuazz @12.Adam
@Doğu @cookies @Billy Kane @xemrexxx @Çiğdem- @Sherlock @EFE UYSAL final bölümünü izliyoruz dimi
aksiyonlu bir fragman bakalım senin herif ölecekmi ayoll
burak belki orda yastık absacak suratına ayollOlmuyor baksana yaralanıyor. Hastane sahnesi var. Nihan'ı Asu uzunu öldürecek demek.
burak belki orda yastık absacak suratına ayoll
hhaha aa aman ne halin varsa gör bee hem kendi etiket ediyor hemde ne yazıyorsun diyor manyakYaa bırak sen dizimizi bilmiyorsun saçma sapan tesbitte bulunma. Öyle ucuz bi dizimiyiz biz.d.s @S.G.A.T.
hhaha aa aman ne halin varsa gör bee hem kendi etiket ediyor hemde ne yazıyorsun diyor manyak
ben diziyi izlemiyorum yalnız Emir karakteri efsane diziyle tek konum bu