Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Finalde %89 Nihan ölecek. Zeynep bu dizinin finalini yapacak karakter. Benim tahminim bu yönde. Ölmez Zeynep.:(
bence finalde ölen üçü olur dizinin 2.sezon tanıtımında üçüde suyun içindeydi bunun bir anlamı olabilir tabi buda bir tahmin bakalım artık:)
maxresdefault.jpg

Resme dikkatli bak. Emir ve Kemal'in gözler açık. Nihan uyuyor. Zaten Nihan ölmezse Hikaye bitmez.:D
Resme dikkatli bak. Emir ve Kemal'in gözler açık. Nihan uyuyor. Zaten Nihan ölmezse Hikaye bitmez.:D
haklısın fotoğrafa bakıldığında durum bunu ortaya çıkarıyor..ama sezon finalinde bir kişi değilde en az iki kişi öleceğini tahmin ediyorum,tabi final az kaldı bakalım artık:)

haklısın fotoğrafa bakıldığında durum bunu ortaya çıkarıyor..ama sezon finalinde bir kişi değilde en az iki kişi öleceğini tahmin ediyorum,tabi final az kaldı bakalım artık:)

Ölecek ilk kişi Nihan diyelim o zaman. 2.si Emir olmasın umuyorum ama Zeynep ölürse Emir yaşasada olmaz zaten Nihan'sız yaşayamaz. Tek Kemal olacak gibi.:D O değilde dizinin finalini Asu yapacak bence. Gizli bomba o karakter. Herkesi gömecek.:F

Ölecek ilk kişi Nihan diyelim o zaman. 2.si Emir olmasın umuyorum ama Zeynep ölürse Emir yaşasada olmaz zaten Nihan'sız yaşayamaz. Tek Kemal olacak gibi.:D O değilde dizinin finalini Asu yapacak bence. Gizli bomba o karakter. Herkesi gömecek.:F
Finalde Zeynep çok fazla sürpriz yapabilir,Asunun finalde fazla birşey yapacağını tahmin etmiyorum,dizinin isminden bakıldığında mutlu sonla biteceğini sanmıyorum,o açıdan çok karışık bir final olacabilir:)

Emir'Emir'in adamları beceremedi daha doğrusu Ayhan ve Zehir daha akıllı çıktı.:(

Emir'in adamı Mehmet yakalandı.:(

Asu gözüne kestirdi doktoru. Güzel kadın olmanın avantajı.:A

uzun zamandır dömostırosyon yapmıyordum neyse bir tane pırtlatayım :))) genç-güzel-mutlu kız görünce @vadikızı @Çiğdem- ve @Dosi şekildeki gibi oluyormuş :)) (1:10 da başlıyor) @gizem ak da a belirtiler başlamış ne demişler üzüm üzüme baka baka üzümün sapı @destere ile @Doğu ya yok la öyle değildi neyse izleyin:A @mrt-06 @cookies @Bully @Harunnn60 @eskici
aa senin bu diziyle ne alakan var ayoll gizli fanımısın 😱😱😱 @sokak sanati