Yayındayım izliyorum
Başladı mı diye soracaktım geçiyorum bende hemen.
Asu yine fırsatını buldu Kemal'e sarıldı.
Son düzenleme:
Yayındayım izliyorum
Başladı sende bakBaşladı mı diye soracaktım geçiyorum bende hemen.
Asu yine fırsatını buldu Kemal'e sarıldı.
Başladı sende bak
Çok duygulu sahneydi bazı sahneleri Asunun kuryesi bakalım açığa çıkacak mıFehime anne duygulandırdı.
Zeynep için duygu yüklü bir bölüm yapmışlar çok duruğum şuan.
Asu'nun kulaklar 2 metre oldu hemen. Komiserden korktu. Ozan'ın katili Zeynep değil.
Nihan anlattı her şeyi. Tarık iyi yüklendi ama Nihan teslim etti zaten.
Çok duygulu sahneydi bazı sahneleri Asunun kuryesi bakalım açığa çıkacak mı
Önce Emir arabayı kimin bozduğunu çözecektir,sonrada Kemal mektup durumunu çözebilir ikisinde de Asunun parmağı bulunuyor,bu bölümde duygusallık,aksiyonluk ikiside oldukça bulunuyorHem Emir hem Kemal yükleniyor bu işten kaçarı yok.
Önce Emir araba durumunu çözecektir,sonrada Kemal mektup durumunu çözebilir ikisinde de Asunun parmağı bulunuyor,bu bölümde duygusallık,aksiyonluk ikiside oldukça bulunuyor
23:45 bitti aslında ama 00:15 e kadar reklam olacakBuçukta bitecek dimi.
Hakikaten son sahneler çok iyiydi,ortalık çok karıştı bundan sonra çok daha aksiyonlu olurSon sahneler kalp krizi geçirtir. Bombaydı.
Zeynep Katil değil çok sevindim. Asu'nun kumpası ama eline yüzüne bulaşmış.
Bu Gürkan tam at kafalı çıktı. Asu ile Emir'i birbirine düşürdü. Asu'nun ölmek üzere olan bir adam dediğide buymuş demek. Efsanesin Asu.
Hakikaten son sahneler çok iyiydi,ortalık çok karıştı bundan sonra çok daha aksiyonlu olur
Kapı kapanmadan Kemal kapıyı yakaladı orda kapıyı tam açmaya çalışırken bitecek dizi haklısınOrada biter bence kapıyı açacak mı ne olacak olayı ile hafta biter.
Soluksuz bir bölüm oldu harikaydı,dizi baştan sona harikaydı,duygusallık,aksiyon tamamıyla çok başarılıydı