Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Aaa süper.:D
Yorum konusunda da ara ara videolar paylaşmak istiyordum seni de etiketlerim çünkü bu dizinin kıymeti bilinmiyor o yüzden böyle gündemde tutmaya çalışacağım. Final olmadan yorum konusu şöyle bir 100 sayfa olsun istiyorum.:X
Özellikle emir in replikleri olursa sevinirim adam küfürsüz laf sokma konusunda profesör oldu

O kadar talep olduğu halde konuyu birleştiren yönetimi ve üyelerini şiddetle kınıyorum. 1 sayfa bile yorum yapılmayan, hiç bir özgünlüğü bulunmayan Kiralık Aşk'ın böyle bir konusu vardı. Emir Kozcuoğlu gibi bir karakteri içinde barındıran Kara Sevda'nın böyle bir konusunun olmaması içler acısı.

Forum yönetimi replik konumuzu bu konu ile birleştirip hak yemeye karar vermiştir. Alt forumu açılmayan hiç bir dizi için replik konusu açamayacakmıyız bu soruyu soruyorum ve Kendilerini bu yanlış karardan dönmeye davet ediyorum. Bu kadar insanı böyle bir heyecandan mağdur ettikleri için defalarca kınıyorum.

Konuyu güncel tutacağım deyip böyle bir şiddet ile karşı karşıya kalınca sizlere karşı da mahcup oldum. Kusura bakmayın.:( @turkuazz @12.Adam @Sherlock

Bir dizinin konusunun açılması için kişi sayısının 2 yada üstü olması şarttı sanırım,bu dizinin konusunun açılması içinde yeterli durum bulunuyor aslında yönetimden dizinin konusunun açılmasını rica ediyoruz bu isteğimizi kırmayın:)

Bir dizinin konusunun açılması için kişi sayısının 2 yada üstü olması şarttı sanırım,bu dizinin konusunun açılması içinde yeterli durum bulunuyor aslında yönetimden dizinin konusunun açılmasını rica ediyoruz bu isteğimizi kırmayın:)

Alt forum olmasına gerek yok sadece replik konusu açıldı buna karşı çıkılmasın yeter. Diğer diziler diye bir alt forum açıp oraya da açılabilir konu. Dizinin her karakteri için ayrı ayrı replik konuları haberleri var. Bölümü 2 milyon izlenen bir dizi bu. Forum çok ilkel mslesef.
Üretici zekalar olsalar diğer diziler diye bir alt forum oluştururlar ama kopyala yapıştır zekası böyle oluyor işte.:))

Alt forum olmasına gerek yok sadece replik konusu açıldı buna karşı çıkılmasın yeter. Diğer diziler diye bir alt forum açıp oraya da açılabilir konu. Dizinin her karakteri için ayrı ayrı replik konuları haberleri var. Bölümü 2 milyon izlenen bir dizi bu. Forum çok ilkel mslesef.
Üretici zekalar olsalar diğer diziler diye bir alt forum oluştururlar ama kopyala yapıştır zekası böyle oluyor işte.:))
Doğru bu replik konusuydu konu olarak kalması çok daha iyi,aslında dizinin konusu açılıp orada bu konu olsa çok daha iyi olur ama bu şekildede olursa iyi olur umarım bunu dikkate alırlar:)

Doğru bu replik konusuydu konu olarak kalması çok daha iyi,aslında dizinin konusu açılıp orada bu konu olsa çok daha iyi olur ama bu şekildede olursa iyi olur umarım bunu dikkate alırlar:)

Zihniyet baya homo sapiens olunca pek dikkate alınacağını sanmıyorum.:)

Efsane olacak bölüm.:Z
Kemal Asu'yüzden kovarken kapıda 2 kişi var kadın onlar ne ayak acaba. Asu bir planın içinde mi.:D
Asunun planlı bir iş yaptığı ortada çünkü daha önce böyle birşey yapmamıştı Kemale zıt konuşması bir plan yaptığı anlamı taşıyor,bu bölüm harika olacak:)

Asunun planlı bir iş yaptığı ortada çünkü daha önce böyle birşey yapmamıştı Kemale zıt konuşması bir plan yaptığı anlamı taşıyor,bu bölüm harika olacak:)

Şey diyorlar Asu ve Emir plan yapıp Asu'yu öldü gösterecekler sonra Kemal hapse girecek. Orada çünkü Asu özellikle beni öldürecek misin diye soruyor.:D Plan var ama neyin planı anlamadım.

Şey diyorlar Asu ve Emir plan yapıp Asu'yu öldü gösterecekler sonra Kemal hapse girecek. Orada çünkü Asu özellikle beni öldürecek misin diye soruyor.:D Plan var ama neyin planı anlamadım.
buda olabilir oradaki kadınlarda onu tehdit ettiğini şahitlik olarak yapmaları için tutulmuş olabilir,Asu orda Kemali baskı altına almaya çalışıyor,bu bölümde Asu ortalığı çok karıştırır:D

buda olabilir oradaki kadınlarda onu tehdit ettiğini şahitlik olarak yapmaları için tutulmuş olabilir,Asu orda Kemali baskı altına almaya çalışıyor,bu bölümde Asu ortalığı çok karıştırır:D

Kemal ve Nihan'ı zor günler bekliyor o garantide.:A Seveceğim bu bölümü.
Dizinin stratejisini çözdüm. Her 2 bölümde bir bir karakter ön plana çıkıyor. Zeynep'in olay bitti dedik ne olacak şimdi Asu çıktı Asu 3 bölüm götürür o şurada Emir için alt yapı hazırlanır Emir çıkar sonra Tarık falan derken tekrar Zeynep çıkar. Bu şekilde ilerliyor dizi:F