iyi değil aslında ama çokta kötüde değil bu dizi daha iyi oranları hak ediyor ayrıca çok iyi oranlarıda alıyordu
iyi değil aslında ama çokta kötüde değil bu dizi daha iyi oranları hak ediyor ayrıca çok iyi oranlarıda alıyordu
1 mart ta finalmiş @turkuazz yerine Özcan Deniz'in dizisi başlıycakiyi değil aslında ama çokta kötüde değil bu dizi daha iyi oranları hak ediyor ayrıca çok iyi oranlarıda alıyordu
dizi bu sezon final yapıyor ama olsun fazlasıyla başarılı oldu dizi ayrıca çok iyi 2 sezon oldu1 mart ta finalmiş @turkuazz yerine Özcan Deniz'in dizisi başlıycak
Final bence Nihan ölücek kemal emir İ öldürecek kemal de hapse girecek sence ne olacakdizi bu sezon final yapıyor ama olsun fazlasıyla başarılı oldu dizi ayrıca çok iyi 2 sezon oldu
final tahminim o kadar yok ama final çok karışık olur ilk sezondaki finalin dahada karşık durumu olur,finalin bende mutlu sonla biteceğini sanmıyorum ama tüm gerçeklerde ortaya çıkacaktır..zeynep tarık hapiste olurFinal bence Nihan ölücek kemal emir İ öldürecek kemal de hapse girecek sence ne olacak
Çünkü kara sevda sen no 309 da izliyon mıfinal tahminim o kadar yok ama final çok karışık olur ilk sezondaki finalin dahada karşık durumu olur,finalin bende mutlu sonla biteceğini sanmıyorum ama tüm gerçeklerde ortaya çıkacaktır..zeynep tarık hapiste olur
bu aralar fazla bakamadım ama normalde izliyorum tekrarlarına bakıyorumÇünkü kara sevda sen no 309 da izliyon mı
Üzgünmüsün ks bitiyor mubu aralar fazla bakamadım ama normalde izliyorum tekrarlarına bakıyorum
Yok üzgün olmaya hiç lüzum yok bu dizi kendini kanıtlamış bir dizi ayrıca dopdolu iki sezon oldu,dizi daima olumlu olarak kalacakÜzgünmüsün ks bitiyor mu
Berbat değil haftaya 6 alır yine görürsün.
AynenYok üzgün olmaya hiç lüzum yok bu dizi kendini kanıtlamış bir dizi ayrıca dopdolu iki sezon oldu,dizi daima olumlu olarak kalacak
Bence 3 alır ab de deBerbat değil haftaya 6 alır yine görürsün.
olursa cidden çok vahi m şeyler olur erken final olur.Bence olur
60 bölüm sonolursa cidden çok vahi m şeyler olur erken final olur.
hayır o daha net değilmiş. 😉
Sence neden Reyting düştü saçma mı geliyor acaba seyirciyehayır o daha net değilmiş. 😉
Dün çok güzeldi yine bozmadı yani seyircinin aptallığı net!Sence neden Reyting düştü saçma mı geliyor acaba seyirciye
Ben izlemedim dahaDün çok güzeldi yine bozmadı yani seyircinin aptallığı net!