özelden mesaj atıcam mesaj kutuna bak 2 dk sonraOlur nerde linkini at
özelden mesaj atıcam mesaj kutuna bak 2 dk sonraOlur nerde linkini at
dodimosi iyiymisBu akşam yine harika bir bölüm olacak aksiyon bitmiyor @sokak sanati @dodimosi @Dka
No 309 izliyom sonra netten izlerimBu akşam yine harika bir bölüm olacak aksiyon bitmiyor @sokak sanati @dodimosi @Dka
Mobilden etiketleyince yanlış harf çıktıdodimosi iyiymis![]()
Sen 309 izliyonMobilden etiketlerinde yanlış harf çıktı![]()
ben etiketlerken bastan sonra yapmam hic. ilk harfleri yazinca zaten secenek geliyor tiklayinca işlem tamamMobilden etiketleyince yanlış harf çıktı![]()
Bilgisayardan yazınca aslında bende bu yöntemi kullanıyorum ama mobilden yazınca bu şekilde olmuyorben etiketlerken bastan sonra yapmam hic. ilk harfleri yazinca zaten secenek geliyor tiklayinca işlem tamam![]()
bendede tam tersi mobilden öyle yapiyorum . Bilgisayarda herzaman olmuyorBilgisayardan yazınca aslında bende bu yöntemi kullanıyorum ama mobilden yazınca bu şekilde olmuyor![]()
Mobilden web tarayıcımı kullanıyorsun yoksa programmıbendede tam tersi mobilden öyle yapiyorum . Bilgisayarda herzaman olmuyor
Son iki bölümdür iyi oldu ama bundan sonra böyle mi olur orası muamma
Reytingler düşüşte 3-4 haftadırSon iki bölümdür iyi oldu ama bundan sonra böyle mi olur orası muammaAilesi onu evden kovdu artık tek başına
![]()
Artacaktır ama bu sezon Final yapmalı diye düşünüom kesinlikle.Reytingler düşüşte 3-4 haftadır
Artacaktır ama bu sezon Final yapmalı diye düşünüom kesinlikle.![]()
Haftaya ab de 4,50-4,75 düşerse bu dizi şimdi tam 5 aldı ab de no 309 da düştü ab ve abc1 deArtacaktır ama bu sezon Final yapmalı diye düşünüom kesinlikle.![]()