zaten emir karakteri daha çok konuşuluyor başrollerden klasik aydirik yapım yetenekli isimlere yardımcı başrol verirKara Sevda izleyicisi değilim ama 2 haftadır boşluktan göz ucuyla bakıyorum. Kaan Urgancıoğlu Kampusistandan sonra çok gelişmiş. @xemrexxx Burak'ın performasına bakıyorum tık yok herifte Zeka parıltısı (entrika) hiç yok
Burda bariz Kaan başrol olmuş Burak'ın hiçbir sahnesi yoktu doğruç düzgün.zaten emir karakteri daha çok konuşuluyor başrollerden klasik aydirik yapım yetenekli isimlere yardımcı başrol verir
Kara Sevda izleyicisi değilim ama 2 haftadır boşluktan göz ucuyla bakıyorum. Kaan Urgancıoğlu Kampusistandan sonra çok gelişmiş. @xemrexxx Burak'ın performasına bakıyorum tık yok herifte Zeka parıltısı (entrika) hiç yok
Oğlum Kaan Urgancıoğlunu övdük orda neyini olmamiş diyorsun Burak'çımısın yoksaSus be.s.s İlk sezon kim kime dumdumaydı olay. Emir'in Nihal'i elinde tutmak için çevirdiği entrikaları yeter. Asu ve Zeynep'e hiç girmiyorum.
Oğlum Kaan Urgancıoğlunu övdük orda neyini olmamiş diyorsun Burak'çımısın yoksa
Burak için entrika yok dedimEntrika yok demişsin.s.sen tabi ki değilim. Kaan candır.
Burak için entrika yok dedim
Dizide o kadar oluyor entrika Burak için de olmasınBurak için entrika yok dedim
Oldukça harika bir bölüm olacak
Aynen başka Hangi dizileri izliyonOldukça harika bir bölüm olacak