zaten emir karakteri daha çok konuşuluyor başrollerdenKara Sevda izleyicisi değilim ama 2 haftadır boşluktan göz ucuyla bakıyorum. Kaan Urgancıoğlu Kampusistandan sonra çok gelişmiş. @xemrexxx Burak'ın performasına bakıyorum tık yok herifteZeka parıltısı (entrika) hiç yok
![]()
Burda bariz Kaan başrol olmuşzaten emir karakteri daha çok konuşuluyor başrollerdenklasik aydirik yapım yetenekli isimlere yardımcı başrol verir
![]()
Kara Sevda izleyicisi değilim ama 2 haftadır boşluktan göz ucuyla bakıyorum. Kaan Urgancıoğlu Kampusistandan sonra çok gelişmiş. @xemrexxx Burak'ın performasına bakıyorum tık yok herifteZeka parıltısı (entrika) hiç yok
![]()
Oğlum Kaan Urgancıoğlunu övdük orda neyini olmamiş diyorsunSus be.s.s İlk sezon kim kime dumdumaydı olay. Emir'in Nihal'i elinde tutmak için çevirdiği entrikaları yeter.Asu ve Zeynep'e hiç girmiyorum.
![]()
Oğlum Kaan Urgancıoğlunu övdük orda neyini olmamiş diyorsunBurak'çımısın yoksa
![]()
Burak için entrika yok dedimEntrika yok demişsin.s.sen tabi ki değilim. Kaan candır.![]()
Dizide o kadar oluyor entrika Burak için de olmasınBurak için entrika yok dedim![]()
Oldukça harika bir bölüm olacak
Aynen başka Hangi dizileri izliyonOldukça harika bir bölüm olacak![]()
Olur nerde linkini at