Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Bölüm yine süperdi ama uzun uzun beklemeler çoğaldı dizide ve biraz sıktı. Çok uzun bakismalar oldu bu bölüm ve bu bakismalar hep aynı nedenden. Buna gerek yok.

Emir neler yaptın sen yaa. Hem abiyi hem Zeynep'i ham yaptı. Zeynep akıllı kız ajans işini saklar gibi ama Ozan büyük bela açtı. Hayır bende saf gibi emir Ozan'ı sevindiriyor saniyorum.ss Ne tilkisin yaa.
Günün sonunda kaybeden Zeynep oldu.:(

Nihan'ın Asu'ya ayarı iyiydi.:F Asu'da kaybetti gün sonunda.:(

Yemek çok iyiydi. Güzel dakikalar yaşattı. Keyif verdi. Böyle sıcak olaylarada dizinin ihtiyacı var.:D

En sevdiğim sahne badanacılık yapamaz sahnesi. Oradaki gerek Emir ile Nihan atışmaları gerekse Önder Emir atışmaları büyük keyif verdi.:)

Bölümün gereksizı Vildan oldu. Vildan'ın hizmetçilere ayarı ve Kemal'in annesi ile olan sahnesinde ki halleri şaşırttı. Olmamış.:(

Dizi hem totali hem ab'yi çekebilecek potansiyelde. Bu tarzda ve üstüne katarak giderse sezonu rahat geçirir.:X

Bu arada Emir'in eli kolu çok uzun çıktı. Amirlige kadar uzanıyor.:F

İlk başta ki Kemal ile Nihan öpüşcek sandı her halde o sebeple o adam olay çıkarttı.

Fragman yayınlanmış ama hiç bir şey yok.:( Emir yine numaralara devam ediyor. Leyla olayı işlenecek bölümde sanırım.

@Yiğitt @cookies @eskici :X
Dün yorumumu atacaktım ama forumda hata veriyordu, yazamadım. :(

Bölüm baya iyiydi. :Z Asu cadısı eve geldi, bu kız çok fena. :T: Ortalığı karıştırıyor.. O iş yeri duvar boyama işinde de Nihan'ıma sataşıyor. :T:

Ozan ve Zeynep sahneleri süper. :Z Emir saolsun o güzelliğin içine etti. :( Bakalım son sahnede ne olacak. :Z

Bence Kemal hiç bir şey demeden Zeynep'in kolundan tuttuğu gibi gidecek diye düşünüyorum .Fragman da süper olmuş. :Z

Tarık'ın bu kıskanç hallerine ölüyorum:F Çok iyi yapıyor rolünü.:F

Kemal sonunda öğrendi takip işini.ss

Son düzenleme:
Nihan: "En çok karşımda ki insanın som sözü söyleme telaşından yorulurum"

Şekil bir thug life yaptı.😎

İyilikten maraz doğuyor cidden. Nihan suçsuz ki.ss

Son düzenleme: