ortalılarda gözükmeyen @Nisa kara sevda setinde ortaya çıktı @Çiğdem- @destere @sokak sanati @Yiğitt @Harunnn60
hahaha olabilir vllaortalılarda gözükmeyen @Nisa kara sevda setinde ortaya çıktı @Çiğdem- @destere @sokak sanati @Yiğitt @Harunnn60
ortalılarda gözükmeyen @Nisa kara sevda setinde ortaya çıktı @Çiğdem- @destere @sokak sanati @Yiğitt @Harunnn60
bir süre görsellerle idare ederiz artık aslında bana görseller yeterli konuyu kendim tamamlarımKonunun belli olması beni umutlandırdı iyi ki öyle yaptılar bence. Güllerin Savaşı gibi 30 bölüm sonra çıksa gülerdim.
Yakışıklı değil bu arada. Biraz ağız yapısı falan itici. Kirli sakal anca kurtarıyor.
Uff tama izleme. Ben sana görseller atarım.
Ahahah iyiydi bu.ortalılarda gözükmeyen @Nisa kara sevda setinde ortaya çıktı @Çiğdem- @destere @sokak sanati @Yiğitt @Harunnn60
Gördün mü Nihan'ın annesi Leyla çıkacak.Muhteşem bir bölüm olmuş yine.
Nihan ile Kemal sahneleri çok iyiydi. Sonda ki sahnede cok iyiydi ama Emir degil o. Ben öyle hissettim.
Asu'nun biraz ön plana çıkması güzel oldu. Kemal'in ona efa duyup biraz yakın davranması bence seyirci açısından güzel olur. Ben böyle bir ilişki bekliyorum.
Leyla vs Vildan Nihan'ın Annesi olmadığını tahmin etmiştim Leyla'nın ama Vildan ile kardeş olacağını düşünmedim. Bölümün tamamına yayılmıştı olayın çözümü ve çok güzel olmuş. Karşılaşma sahneside çok iyiydi. Vay Vildan vay.
Leyla reisin askerleriyiz.
Emir'in Vildan ve kocasını elinde oynatması fenaydı. O sahne süperdi.
Birde acaba o kız öldü mü. Ama oldu gibi çünkü Emir başımızın ağrımayacaği birini bul demişti. Silah doluydu bencede. Orada ki kan torbası kızı kandırmak içindi.
Tarık'ın ergen halleri sıktı. Düşman olmaları bence çok iyi olacak ama bir anda böyle yön değiştirmesini beklemiyordum. Kolay oldu bu. Babaya trip Kemal'e trip iyi sıkkın Tarık. Bir gol ye artık ama sonu kötü olacak bunun belli.
Zeynep ve Ozan bence iyi bir çift olacak. Zeynep'in aklına kurban. Ama imkansız aşk gibi. Ozan'ın Ailesi kabul etmez Zeynep'i.
5. Bölümü heyecanla bekliyorum.
Gördün mü Nihan'ın annesi Leyla çıkacak.
Emir işini biliyor, bizim bu saf Ozan kızı gördü hemen gevşedi. Mağdem silah boş ne diye basıyorsun falan. Ozan da tam safmış .ss
Tarık artık Emir'in adamı, asıl eğlence şimdi başlıyor.
Yav o çocuk Leyla'nın çıkacak, öyle de anası olacak.Teyzesi çıktı ne annesi.
Yav o çocuk Leyla'nın çıkacak, öyle de anası olacak.
Vildan'ı nedense hiç sevmiyorum, çok itici kadın. Nereden bulmuşlar onu .ssYok artık. Teyzesi annesi değil. Ama büyük kazık atmış Vildan. Düğün günü.s
Vildan'ı nedense hiç sevmiyorum, çok itici kadın. Nereden bulmuşlar onu .ss
Leyla bu savaşı kazanan isim olacak.
O adamın yanına kimi koysan yakışmaz zaten.Iyy leyla ile o kel adam hiç yakışmaz. Aşk olmasın aralarında.s.s
O adamın yanına kimi koysan yakışmaz zaten.
Leyla ile Kemal
Ay abartma sende, o kiriş ağzıyla ne kadar bomba olabilir?Çüş. Leyla'nın yanına kimi koysan bence de yakışmaz. Kadın bomba.
Ay abartma sende, o kiriş ağzıyla ne kadar bomba olabilir?