Aşk-ı Memnu dizisinde rol aldı diye mi bu kadar sempati?Hiçte bile.Asaleti yeter.
![]()
Burak'ım Kanal D'de rol aldı ya bu samimiyet.
Aşk-ı Memnu dizisinde rol aldı diye mi bu kadar sempati?Hiçte bile.Asaleti yeter.
![]()
Aşk-ı Memnu dizisinde rol aldı diye mi bu kadar sempati?
Burak'ım Kanal D'de rol aldı ya bu samimiyet.Kaan da Neslihan da Kanal D dizilerinde rol aldı.
![]()
![]()
Bihterciydik ondan sevmezdik, Bihterimi tehdit ediyordu resmen.Yok alakası yok ben Aşkı Memnu'da sevmedim matmazeli.![]()
Bihterciydik ondan sevmezdik, Bihterimi tehdit ediyordu resmen.![]()
Bu arada fragman niye yayınlanmadı?Aynen.Pis pis.s
Bu arada fragman niye yayınlanmadı?![]()
Orası öyle tabi ama yine de verilse fena olmaz, izleyiciyi mutlu etmek görevi olmaları lazım.Bende baktım bugün yoktu.tuttu ya dizi en gec yarın çıkar. Fragman derdi yok artık dizinin.
![]()
Orası öyle tabi ama yine de verilse fena olmaz, izleyiciyi mutlu etmek görevi olmaları lazım.![]()
malkaçoğlu yine sempatikte şu diğer davarı hiç sevmiyorum .. hanı emir kozcu oğlunun karısı badanacılık yapacak diyen kestaneşekerinden bahsediyorum
Fragman süper olmuş.
Fragman süper olmuş.![]()
Emir gördüğün gibi ailedekilere yanaşmaya başladı.Zeynep çok madur olmasa bari.Koru şeyler geçiyor aklımdan.
![]()
Delibal filminin daha önce hiç yayınlanmamış görüntüleri bugün Kara Sevda dizisinde verilecekmiş.@sokak sanati @Aserat @destere @cookies
![]()
Ay asıl izlemen lazım bu durumda.Bölümü izlemesem mı.![]()
Ay asıl izlemen lazım bu durumda.![]()
Delibal'ı merak ediyorum, ama 5 dakikalık birkaç sahne için klişe yumağını izleyemem.Delibal filminin daha önce hiç yayınlanmamış görüntüleri bugün Kara Sevda dizisinde verilecekmiş.@sokak sanati @Aserat @destere @cookies
![]()
Delibal'ı merak ediyorum, ama 5 dakikalık birkaç sahne için klişe yumağını izleyemem.![]()