Aşk-ı Memnu dizisinde rol aldı diye mi bu kadar sempati?Hiçte bile. Asaleti yeter.
Burak'ım Kanal D'de rol aldı ya bu samimiyet. Kaan da Neslihan da Kanal D dizilerinde rol aldı.
Aşk-ı Memnu dizisinde rol aldı diye mi bu kadar sempati?Hiçte bile. Asaleti yeter.
Aşk-ı Memnu dizisinde rol aldı diye mi bu kadar sempati?
Burak'ım Kanal D'de rol aldı ya bu samimiyet. Kaan da Neslihan da Kanal D dizilerinde rol aldı.
Bihterciydik ondan sevmezdik, Bihterimi tehdit ediyordu resmen.Yok alakası yok ben Aşkı Memnu'da sevmedim matmazeli.
Bihterciydik ondan sevmezdik, Bihterimi tehdit ediyordu resmen.
Bu arada fragman niye yayınlanmadı?Aynen. Pis pis.s
Bu arada fragman niye yayınlanmadı?
Orası öyle tabi ama yine de verilse fena olmaz, izleyiciyi mutlu etmek görevi olmaları lazım.Bende baktım bugün yoktu. tuttu ya dizi en gec yarın çıkar. Fragman derdi yok artık dizinin.
Orası öyle tabi ama yine de verilse fena olmaz, izleyiciyi mutlu etmek görevi olmaları lazım.
malkaçoğlu yine sempatikte şu diğer davarı hiç sevmiyorum .. hanı emir kozcu oğlunun karısı badanacılık yapacak diyen kestaneşekerinden bahsediyorum
Fragman süper olmuş.
Fragman süper olmuş.
Emir gördüğün gibi ailedekilere yanaşmaya başladı. Asıl dizi şimdi başlıyor.Zeynep çok madur olmasa bari. Koru şeyler geçiyor aklımdan.
Delibal filminin daha önce hiç yayınlanmamış görüntüleri bugün Kara Sevda dizisinde verilecekmiş. @sokak sanati @Aserat @destere @cookies
Ay asıl izlemen lazım bu durumda.Bölümü izlemesem mı.
Ay asıl izlemen lazım bu durumda.
Delibal'ı merak ediyorum, ama 5 dakikalık birkaç sahne için klişe yumağını izleyemem.Delibal filminin daha önce hiç yayınlanmamış görüntüleri bugün Kara Sevda dizisinde verilecekmiş. @sokak sanati @Aserat @destere @cookies
Delibal'ı merak ediyorum, ama 5 dakikalık birkaç sahne için klişe yumağını izleyemem.