Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Dün bölüm güzeldi, sıkılmadan izledim. :Z

Leyla saolsun Emir ve Kemal kapışmasını durdurdu. Ve ev Kemal'ime kaldı. :Z Emir küplere binecek. :A

Bizim Zeynep'in cezası da kalktı. Salih ile de ayrıldılar. Salih orada çok iyi konuştu. Artık Ozan'la olmasında bir sorun kalmadı.

Bu arada Salih'in Ozan'ı kovaladığı sahne güldürdü. :F

Fragmanı bekliyoruz artık. :D

Dün bölüm güzeldi, sıkılmadan izledim. :Z

Leyla saolsun Emir ve Kemal kapışmasını durdurdu. Ve ev Kemal'ime kaldı. :Z Emir küplere binecek. :A

Bizim Zeynep'in cezası da kalktı. Salih ile de ayrıldılar. Salih orada çok iyi konuştu. Artık Ozan'la olmasında bir sorun kalmadı.

Bu arada Salih'in Ozan'ı kovaladığı sahne güldürdü. :F

Fragmanı bekliyoruz artık. :D
parlak oğlan ağlamış gidin @Çiğdem- le teselli edein:A

Dün arkadaşlar izliyordu... Bende mecbur izledim ve de çok beğendim... İyi dizi gelecek için umut verdi...

Bölümü izledim dizi şiir gibi gidiyor resmen.

Dizide aşk var, intikam var, ihtiras var, aile içi ilişkiler var yani yok yok.:Z

Kemal vs Emir sahneleri çok haz dolu. Ev olayı iyi işlendi. Sonda Leyla tek lafı ile olayı çözdü.:Z Kadın çok cool.
Emir ve Vildana karşı Kemal ve Leyla.:Z Çok heyecanlı.

Zeynep'im.:bhr: Kız tam ailenin yaramaz kızı. Çok iyi bir rol. Hazar'ımda muhteşem oynuyor.:Z Ozan ile sahnesi çok yoktu ama annesi ile olan sahneleri ve Emir'in oyunu yetti. Akıllı kız havaları ve atari sahneleri çok iyi.:F
Salih'e tekmeyide vurdu. Gram üzülmedim.:A

Zeyno Eracar nasıl bir oyuncudur. Uzun zamandır anne rolünün bu kadar sağlam oynandığı bir dizi izlemedim. Zeynep ile Kemal ile hatta kocası ile olan sahneleri muhteşemdi. Çok anne gibi bayılıyorum oyunculuğuna.:T: Yani bir ağlasa dünyayı yıkacak gibi duruyor.

Emir'e büyük tekmeyi bence metrisi atacak ama o kolay lokma. Bebek olayı sonradan baya büyük iş açacak gibi.

Nihan ile Aslı sahneleri harikaydı. Ayy Nihan her hafta ayrı ayar veriyor bu kızà.:F

Aslı ile Nihan diyaloglarına ve Emir ile Kemal diyaloglarına bayıldım. Senarist bu ayarla gider umarım.:Z

Son düzenleme:
Tarık çok iticisin keşke ölsen ama Babası yüzüne vurmasada iyi laf koydu. Masayı terk etmesi ve sonra yatak odasında "oğlum bizi begenmiyorsun işimize zanaatimada saygı duymuyorsun bizi öldürmediğin için teşekkürler" mi diyeyim tarzı lafı bombaydi.:(

Tarık çok iticisin keşke ölsen ama Babası yüzüne vurmasada iyi laf koydu. Masayı terk etmesi ve sonra yatak odasında "oğlum bizi begenmiyorsun işimize zanaatimada saygı duymuyorsun bizi öldürmediğin için teşekkürler" mi diyeyim tarzı lafı bombaydi.:(
Son iki bölümdür yorumda yoksun, benim gibi bakmıyon mu? :F

Ben bırakmadım aslında da müsait değilim bu aralar, hafta sonu iki bölüme birden bakacağım. :D

Dizi çok çok iyi ya.Emir ile Kemal arasındaki durum diziyi baya etkili yapıyor..son yayınlanan bölümde Emirin arabayı karşıdan gelen araca doğru sürmesi baya aksiyonluydu.ayrıca Kemal arasındaki tartışmalarda çok aksiyonluydu..bölüm sonunda anlaşılıyorki Zeynep ile Tarık ın başı belada olacak

Gayet iyi bir dizi, her hafta izliyorum internetten..

43bde46d-6416-4c71-a5e6-c34f561efca4.jpg

Son düzenleme:
Vee diziye yeniden başlıyorum. :Z Son dört bölümü izleyememenin verdiği üzüntüyle 8. bölüme başlıyorum. :bhr:

@sokak sanati da başlasa fena olmaz. :bhr: